Използвайте мобилното приложение на EVPoint. Благодарение на него, вие ще получите:

Достъп до зарядни станции

След бърза и лесна регистрация в мобилното приложение, Вие получавате достъп и актуална информация за всички станции в мрежата на EVPoint. Стартирайте и следете зареждането от вашия смартфон независимо къде се намирате.

История на зарежданията

Апликацията съхранява подробна информация за всички изминали зареждания, като по този начин можете да правите отчет на разходите за зареждане на вашия електромобил / plug-in хибрид.

Списък с любими станции

Стартирайте или резервирайте за използване по-бързо и лесно най-често използваните от вас станции, като ги добавите в секцията “Любими”.

Status sreen

Мрежа от зарядни станции

Постоянно увеличаващият се брой зарядни станции в мрежата на EVPoint Ви позволява да изберете най-удобната и близка локация за зареждане. Освен точен адрес, от приложението също така получавате информация за статуса на устройството (дали е свободно или не), тарифата за зареждане и технически данни за наличните видовете конектори и мощността на зареждане.

Филтър за станции

Ако търсите станция, която трябва да отговаря на конкретни критерии, можете да зададете тези данни в апликацията и да намерите най-близкото решение за вас. Изберете устройство за зареждане в зависимост от вида на конектор, наличност на кабел, вид на станцията или опция за безплатно зареждане. Бързо и лесно можете да намерите станция отговаряща на вашите нужди.

Навигация

Мобилната апликация на EVPoint дава информация за точното местоположение на всяка една зарядна точка. Посредством връзка с Google Maps, потребителите на приложението получават навигационни инструкции за достигане на локацията по възможно най-краткия маршрут.

Добавяне на RFID карти

Вече не е нужно да носите навсякъде с вас всички RFID карти за достъп до определени зареждачки. Добавете ги лесно в приложението на EVPoint и стартирайте зареждането от вашия смартфон.

Добавяне на домашна станция

Мобилната апликация позволява и лесното добавяне на вашата домашна зарядна станция EVPoint EV7. Посредством сканиране на QR код и въвеждане на ПИН, получавате достъп до всички smart функции на вашата зареждачка. Контролирайте и следете зарежданията от вашия мобилен телефон благодарение на EVPoint App.

Charge station
Status sreen

Цена на зареждане

Тарифите на различните оператори варират, но за щастие някои от нашите партньори предлагат безплатно зареждане от което могат да се възползват всички потребители на приложението.

Стартиране на зареждане

Най-важната функция - стартиране на зареждането. Когато пристигнете на локацията на зарядната точка трябва да сканирате QR кода и да натиснете бутона “Стартирай зареждането”. По време на сесията виждаш скоростта на зареждане, заредения ток и начислената сума, ако зареждането не е безплатно.

Резервиране на станция

Не е приятно да провериш дали дадена станция е свободна преди да тръгнеш към нея и когато пристигнеш тя вече да е заета. За целта добавихме екстрата за резервация на станцията, която позволява да запазите дадено устройство 15 минути преди да сте там. По този начин зареждачката може да бъде активирана само от вас, но след изтичане на резервацията, тя отново става достъпна за всички останали потребители.

Charge station
Status sreen
Status sreen

Лесно плащане

Основната идея на приложението е максимално да улесни процеса по зареждане на един електромобил. Това означава да не е необходимо да носите навсякъде с вас различни карти за достъп и постоянно да въвеждате данните на вашите банкови карти. Мобилната апликация позволява да свържете вашата дебитна или кредитна карта и да извършвате плащания само с няколко бутона.

Партньори

Стани наш партньор и добави публична зарядна станция в мрежата на EVPoint, като по този начин ще я направиш видима за всички потребители на мобилното приложение. Ние предлагаме правилното решение за всеки собственик на локация или бизнес, който смята да развие и популяризира възможността за зареждане на електромобили и plug-in хибриди.

Интеграция на станции

Посредством OCPP протокол, зарядното устройство инсталирано на вашата локация може да бъде свързано към платформата на EVPoint. Това позволява дистанционен контрол и мониторинг на всяка една сесия, информация в реално време за консумираната електроенергия, начислените тарифи за всяко зареждане и събиране на плащания от клиенти използвали станция от ваш обект.

Операторски портал

Дистанционното следене и управление на зарядните станции се извършва посредством достъп до акаунт в нашата платформа за оператори. Богатата функционалност и начин на работа с платформата са описани в специален наръчник за употреба. Разбира се, нашите специалисти са на разположение за допълнителни съвети и отстраняване на проблеми.

Status sreen

Контакти

Нуждаете се от повече информация? Искате да свържете нашата платформа към вашата зарядна станция? Или търсите зарядно устройство за вашата локация?

Ние с радост ще отговорим на всички ваши въпроси и ще предложим най-добрите решения за вашите нужди. За целта просто се свържете с нас и направете вашето запитване.

гр. София, ул. Тинтява 15-17 Сградата на Техноцентър Нютон Понеделник-петък: 10:00-18:00 ч