Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Авто-вносители и търговци

EVpoint помага на автомобилните вносители и търговци на електрически автомобили да постигнат по-високо удовлетворение за своите клиенти и по-високи продажби.

Услуги и продукти за авто-вносители и търговци


обучения за електрически автомобили

Обучение на търговци и техници

EVpoint организира обучителни курсове и семинари, преназначени за автомобилни търговци и техници, ангажирани с продажбата и обслужването на електрически превозни средства.

Можем да предложим и индивидуално консултиране и обучение на вашите търговци или техници, което да бъде тясно насочено към моделите, предлагани от вашата компания.

Свържете се с нас


продажба доставка на зарядни станции

Зарядна инфраструктура

За удобството на вашите клиенти, а и за вашия собствен автопарк от електрически автомобили, ние можем да предложим изграждане на зарядни станции на вашите обекти.

Заедно ще изберем най-подходящото решение, което ще отговори както на техническите изисквания и спецификите на локацията, където ще бъдат поставени зарядните точки, така и на имиджа и брандинг изискванията ви.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


 

Продукти и услуги за вашите клиенти


домашни зарядни станции

Домашни зарядни станции

За по-бързо и сигурно зареждане у дома, EVpoint предлага домашни зарядни станции, както и монтаж на място при клиента.

 

Домашни зарядни станции

 

мобилни зарядни станции

Мобилни зарядни станции

Мобилните зарядни станции са предпочитани защото са с компактни си размери и са лесни за пренасяне, без да правят компромис с бързината на зареждане.

 

Мобилни зарядни станции

 

кабели и аксесоари

Кабели и аксесоари за зареждане

За безпроблемно зареждане на различни публични зарядни станции, предлагаме разнообразие от кабели за зареждане, преходници и други аксесоари за зареждане.

 

Кабели и аксесоари за зареждане

 

нов маркетинг канал

Решения специално за вас

Искате ли, например, мобилно приложение за своите клиенти, с което да управляват зареждането и да получават напомняне за планирано обслужване? 

 

Свържете се с нас