Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Паркинг оператори

Паркирането и зареждането при електрическите автомобили вървят ръка за ръка. Подгответе своя бизнес за бъдещето на електрическата мобилност и промотирайте устойчивост и отговорно отношение към околната среда, като предоставите възможност за зареждане на своите настоящи и бъдещи клиенти.

 

ЗАЩО ДА ПОСТАВИТЕ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ?


зареждането - нов източник наприходи

Нов източник на приходи

Предоставянето на възможност за зареждане на електрически автомобили ще ви разкрие нов източник на приходи, извън таксите за паркиране.

нови клиенти

Достъп до нови клиенти

Зареждането и паркирането вървят ръка за ръка при електрическите автомобили и клиентите, които използват такъв автомобил, ще изберат мястото за паркиране, което освен удобна локация, предоставя и възможност за зареждане.

имидж на иноватор

Имидж на иноватор

Покажете на своите настоящи и бъдещи клиенти, че сте готови да иновирате и полагате усилия за постигането на устойчивост и отговорно отношение към околната среда.

нов маркетинг канал

Нов канал за комуникация

С подходящо обозначаване и използване на пространството около зарядните станции, а и с възможностите, които платформата на EVpoint дава, ще можете да комуникирате своите маркетинг послания по нов начин.

 

как EVPOINT ще ви помогне


EVpoint специализира в изграждането на зарядна инфраструктура за електрически превозни средства.
С наша помощ ще изберете най-подходящото решение за своя бизнес, а ние ще ви помогнем да го реализирате качествено и изгодно, така че да постигнете максимален успех.

 

проектиране и консултиране за зарядни станции

Консултиране и проектиране

Ние можем да ви консултираме и да проектираме решението, което е най-подходящо за вашия бизнес.

Разполагайки с опит в проектирането и изграждане на зарядна инфраструктура и като един от основните вносители на зарядни станции, ние можем да ви бъдем изключително полезни и да подсигурим успеха на вашия проект.


продажба доставка на зарядни станции

Доставка на необходимия хардуер

Можете да разчитате на нас не само за избора на зарядни станции, които са най-подходящи за вашия проект, но и за доставката им при максимално изгодни условия.

Партнираме си с много от световно наложените производители, за да предложим на българския пазар разнообразие от решения за зареждане, с гаранция и безкомпромисно обслужване.


монтаж, инсталация и подръжка на зарядни станции

Монтаж, инсталация и поддръжка

Услугите по инсталиране на зарядната инфраструктура, настройването и въвеждането в експлоатация, са ключова дейност за EVpoint.

Нашият опит и професионализъм са важна предпоставка за успеха на вашия проект.

Можете да разчитате на нас и за безкомпромисна поддръжка и съдействие при разрастването на вашата зарядна инфраструктура вбъдеще.


зарядни станции статистики и мониторинг

Система за мониторинг, управление и статистики

С EVPoint CPMS получавате централизирана система за отдалечен мониторинг на инсталираните зарядни станции за електрически автомобили.

Можете да следите в реално време как се използват вашите зарядни станции, както и да осъществявате отдалечен контрол и управление през удобен уеб интерфейс.

Системата позволява генериране на детайлни визуални доклади, така че винаги да имате ясен поглед върху продуктивността и използването на вашите зарядни станции.

Поискай демо


зарядни станции приемане на плащане с карта

Приемане на плащания

Искате вашите зарядни станции да се ползват срещу заплащане?

С EVPoint CPMS можете да предоставите възможност на потребителите да зареждат на вашите станции да заплатят с кредитна или дебитна карта през приложението EVPoint.

Вие получавате събраните плащания на своята банкова сметка, а целият процес е грижа на EVPoint. 

Разгледай пакетите


динамично управление на мощностите

Динамично управление на мощностите

С нарастването на броя електромобили ще е необходимо да се осигурят и повече зарядни станции на всяка локация.

В даден момент може да се окаже, че обектът не разполага с необходимата мощност когато се ползват повече станции едновременно. В подобни случаи можем да предложим интелигентно решение наречено "Динамично разпределение на мощностите", при което нашия софтуер балансира мощността на всяка една станция.


оптимизация на разходите

Оптимизация на разходите

С използването на интелигентен софтуер за управление на зарядни станции могат да се намалят значително разходите за електроенергия като се оптимизира времето за зареждане и се използва по-евтината нощна тарифа.

EVPoint предлага и решения за използване на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, изграждане на фотоволтаична инсталация с акумулатори и мениджмънт софтуер.


регистриране и популяризиране на зарядни станции

Регистрация и популяризиране

За да постигнете максимален ефект от поставянето на зарядни станции на своя обект, е важно те да бъдат видими за вашите потенциални клиенти.

Ние ще се погрижим вашите станции да се появят в най-популярните международни платформи и навигационни системи, така че всеки клиент - както от България, така и от чужбина, да може лесно да ви открие и да получи информация за условията на ползване на вашите зарядни станции.


 

препоръчани зарядни станции за паркинг оператори


Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)