Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

За общините

Наличието на адекватна зарядна инфраструктура е важен фактор за преминаването към електрически превозни средства, които на свой ред са начин за подобряване на качеството на въздуха,з аменайки старите бензинови и дизелови автомобили. EVpoint помага на общините да формулират и реализират своите политики, свързани с изграждане на зарядна инфраструктира за електрически превозни средства.

Ползите от изграждане на зарядна инфраструктура


чист въздух

По-чист въздух

Наличието на зарядна инфраструктура подпомага и ускорява подмяната на бензиновите и дизелови автомобили с електрически, които на свой ред са с нулеви емисии и благоприядстват подобряването на качеството на въздуха в града.

по-тихи улици

По-тихи улици

Освен источник на опасни изгорели газове, автомобилите с двигатели с вътрешно горене са и източник на значително шумово замърсяване в градовете. Стимулирайки използването на електрически автомобили, се намалява и шума в града.

удобство за хората

Удобство за хората

Електробилите се зареждат, докато са паркирани. Повечето собственици на автомобил нямат собствен гараж. Те биха използвали електромобил само, ако е налична опция за зарждане в зоните с улично паркиране или обществените паркинги.

имидж на иноватор

Имидж на иноватор

Днес общините, които проактивно развиват електрическата мобилност са иноватори. Когато електромоиблите станат повече, тези които тепърва започват да отговарят на нуждите от публично зареждане ще са наваксващи и под натиск от гражданите.

 

как EVPOINT ще ви помогне


EVpoint специализира в консултирането и изграждането на зарядна инфраструктура за електрически превозни средства.
Ние можем да предложим на вашата администрация консултиране и формулиране на най-подходящия модел за разгръщане на зарядна инфраструктура.

 

проектиране и консултиране за зарядни станции

Консултиране и проектиране

Ние можем да ви консултираме и да проектираме решението, което е най-подходящо за вашия град.

Разполагайки с опит в проектирането и изграждане на зарядна инфраструктура и като един от основните вносители на зарядни станции, ние можем да ви бъдем изключително полезни и да подсигурим успеха на вашия проект.


зарядни станции статистики и мониторинг

Система за мониторинг, управление и статистики

С EVPoint CPMS получавате централизирана система за отдалечен мониторинг на инсталираните зарядни станции за електрически автомобили.

Можете да следите в реално време как се използват вашите зарядни станции, както и да осъществявате отдалечен контрол и управление през удобен уеб интерфейс.

Системата позволява генериране на детайлни визуални доклади, така че винаги да имате ясен поглед върху продуктивността и използването на вашите зарядни станции.

Поискай демо


зарядни станции приемане на плащане с карта

Приемане на плащания

Искате вашите зарядни станции да се ползват срещу заплащане?

С EVPoint CPMS можете да предоставите възможност на потребителите да зареждат на вашите станции да заплатят с кредитна или дебитна карта през приложението EVPoint.

Вие получавате събраните плащания на своята банкова сметка, а целият процес е грижа на EVPoint. 

Разгледай пакетите


монтаж, инсталация и подръжка на зарядни станции

Доставка, монтаж и поддръжка

EVpoint е си партнира с редица производители, за да предложи разнообразие от зарядни станции при най-изгодни условия.

Услугите по инсталиране на зарядната инфраструктура, настройването и въвеждането в експлоатация, са ключова дейност за EVpoint.

Нашият опит и професионализъм са важна предпоставка за успеха на вашия проект.


динамично управление на мощностите

Динамично управление на мощностите

С нарастването на броя електромобили ще е необходимо да се осигурят и повече зарядни станции на всяка локация.

В даден момент може да се окаже, че индивидуалните локации не разполагат с необходимата мощност когато се ползват повече станции едновременно. В подобни случаи можем да предложим интелигентно решение наречено "Динамично разпределение на мощностите", при което нашия софтуер балансира мощността на всяка една станция.


оптимизация на разходите

Оптимизация на разходите

С използването на интелигентен софтуер за управление на зарядни станции могат да се намалят значително разходите за електроенергия като се оптимизира времето за зареждане и се използва по-евтината нощна тарифа.

EVPoint предлага и решения за използване на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, изграждане на фотоволтаична инсталация и мениджмънт софтуер.


регистриране и популяризиране на зарядни станции

Регистрация и популяризиране

За да постигнете максимален ефект от поставянето на зарядни станции, е важно те да бъдат видими и лесно откриваеми не само за жителите но и за гостите на града.

Ние ще се погрижим вашите станции да се появят в най-популярните международни платформи и навигационни системи, така че всеки - както от България, така и от чужбина, да може лесно да открие подходящо място за зареждане и да получи информация за условията на ползване.


 

препоръчани публични зарядни станции