Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Зарядни станции за публично ползване

Моделите зарядни станции, предназначени за публично ползване, разполагат с възможност за управление и идентифициране на потребителя и са предвидени за външен монтаж.


приложение

Подреди по:

Филтри

Продукти и услуги

Зарядни станции за публично ползване

Моделите зарядни станции, предназначени за публично ползване, разполагат с възможност за управление и идентифициране на потребителя и са предвидени за външен монтаж.


приложение

Подреди по:

Зарядни станции за използване в ОБЩЕСТВЕНА Среда

 

Публичните зарядни станции са от основно значение за развитието на електрическата мобилност. Ако поставянето на зарядно устройство в бизнес сграда, търговски център, бензиностанция и други, в момента се счита за футуристично решение, то в близко бъдеще това ще са сред задължителните услуги предлагани от повечето локации. 

 

Предоставянето на възможност за зареждане е страхотен начин за привличане на нови клиенти и подобряване на работната среда за служителите. Ако смятате да добавите тази услуга в списъка от предимства на вашия бизнес, ние от EVPoint сме готови да Ви помогнем с цялостно решение - от предварителния оглед и консултация, до въвеждането в експлоатация и работата с операторския панел за дистанционен мониторинг и контрол.

 

Конкретната категория съдържа зарядни станции за използване на публични места. Но кои екстри правят една станция подходяща за ползване в публични условия?


 

  • 3G свързване

 

За да може успешно една стационарна станция да бъде контролирана дистанционно, тя трябва да бъде свързана към софтуер за управление. За целта предлаганите от EVPoint зарядни станции за публично ползване работят с всички видове SIM карти за пренос на данни. Свързана с бек енд системата на EVPoint например, станцията може да бъде контролирана от операторски профил, а потребителите на мобилното приложение могат да стартират зареждания и да заплащат за услугата бързо и лесно. 

 

  • Достъп с RFID карта

 

Станциите, които позволяват оторизация с RFID карта са страхотен избор за монтаж на работното място. Устройството се предлага в комплект с няколко карти, които позволяват достъп на притежателите им, а при необходимост от повече карти, можете да се свържете с оператора.

 

  • Надеждност и сигурност

 

Предвид че повечето станции за публично ползване се монтират на открито и са изложени пряко на метеорологичните условия, изработката и използваните материали трябва да са от най-високо качество за да се избегнат нежелани инциденти. Освен здрава конструкция, устройството трябва да разполага с вградени дефектнотокови защити, характеристики с които всички станции предлагани от EVPoint могат да се похвалят. 

 

Основни предимства за бизнеса от поставянето на зарядна станция

 

  • Поддържане на служителите щастливи. Служителите, които се чувстват ценени от бизнеса - и чиито нужди са задоволени - са по-ангажирани и продуктивни. Предоставянето на възможност за зареждане на ЕПС, показва на служителите нивото на отзивчивост и ангажираност на работодателя.

 

  • Демонстриране на екологичен начин на мислене и заявка за асоциация с подобен тип инициативи на марката. Социалната отговорност е от ключово значение за бизнеса днес и да се даде възможност за по-екологичен транспорт е решаваща част от това. Възможността за зареждане на ЕПС на работното място изпраща ясно и видимо съобщение за това къде се намира бизнесът по отношение на намаляването на вредното въздействието върху околната среда от неговите операции и персонал.

 

  • Подобряване на ефективността и намаляване на разходите. Електрическите зарядни станции на работното място могат да улеснят живота на служителите, намалявайки времето, прекарано в търсене на това къде да се зареждат. За компаниите, в които автопаркът е част от бизнеса, има възможности да спестят разходи за гориво и поддръжка.

 

  • Предоставяне на удобство за клиентите. Клиентите вземат решения за това кои компании да си партнират въз основа на широк спектър от фактори - а удобството е един от най-важните. Зарядните точки в бизнес центровете ще бъдат привлекателни, тъй като клиентите ще могат заредят своето ЕПС, докато са на среща например. 

 

  • Подобряване на възвръщаемостта на инвестицията и осигуряване на допълнителен паричен поток.

 

Сигурна и бърза доставка:
Всички наши продукти се изпращат експресно с безплатна доставка чрез куриерска компания ЕКОНТ или СПИДИ до всички градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Добрич, Видин, Монтана, Кърджали, Хасково, Димитровград, Ловеч, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Силистра, Търговище, Кюстендил, Габрово, Враца, Русе, Пазарджик, Ямбол, Перник, Гоце Делчев, Елхово, Асеновград, Сандански, Лом, Силистра, Троян, Карнобат и други. Извършваме доставки дори и до най-малките села.