Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Кабели за зареждане на електромобили и plugin-хибриди


тип

Подреди по:

Продукти

Продукти и услуги
цена
334 700

Кабели за зареждане на електромобили и plugin-хибриди


тип

Подреди по:

Научете повече относно кабелите за зареждане

 

Кабелите за зареждане са сред задължителните компоненти, които трябва да присъстват във всеки един автомобил. Броят на зарядните станции снабдени с кабел не е особено голям, което задължава до известна степен водачите на електрически превозни средства да притежават кабел за да извършат зареждане от публично устройство.

 

  • Бързо зареждане

Намирането на подходящ кабел за конкретните изисквания на даден електромобил или плъгин хибрид е ключово при избора на кабел. Ако бордовото зарядно на вашия електромобил позволява зареждане с мощност до 3.7 kW, е безсмислено покупката на кабел позволяващ зареждане с мощност 22 kW. От другата страна, ако вашето ЕПС приема зареждане с 11 kW, няма да можете да се възползвате от най-бързото AC зареждане с кабел от 7.4 kW. Макар покупка на по-добър кабел с по-високи възможности да е оправдана в евентуален бъдещ момент, препоръчваме при колебание или неяснота да се консултирате с наш служител преди покупка.

 

  • Безопасно зареждане

Зареждането на един електромобил е процес свързан с прехвърлянето на сериозно количество електрическа енергия. Този факт изисква особено внимание и използването на качествени компоненти. Кабелите от своя страна са подложени на сериозно натоварване - огъване, лошо съхранение, зареждане в най-различни атмосферни условия, изпускания и удари на конекторите, което задължава производителите да използват оптимално добри материали за да осигурят необходимата безопасност и сигурност при извършване на едно зареждане.

 

  • Предимството на спираловидните кабели

Спираловидните кабели са все по-често търсени в световен мащаб поради някои техни практични предимства - не се налага да се навиват след всяко зареждане и не са увиснали по земята докато тече процесът по зареждане. Това от своя страна намалява бъркотията във вашия багажник и подобрява чистота, като също така не се налага да пипате мръсен кабел, който е бил върху замърсена повърхност. 

 
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)