Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Кабели за зареждане на електромобили и plug-in хибриди


тип

Подреди по:

Филтри

Продукти и услуги
цена
49 700

Кабели за зареждане на електромобили и plug-in хибриди


тип

Подреди по:

Богат избор от кабели за зареждане на всички марки и модели ЕПС

Кабелите за зареждане са сред задължителните компоненти, които трябва да присъстват във всеки един електрически автомобил. Броят на зарядните станции снабдени с кабел не е особено голям, което задължава до известна степен водачите на електрически превозни средства да притежават кабел за да извършат зареждане от публично устройство.

 

  • Бързо зареждане

Намирането на подходящ кабел за конкретните изисквания на даден електромобил или плъгин хибрид е ключово при избора на кабел. Ако бордовото зарядно на вашия електромобил позволява зареждане с мощност до 3.7 kW, е безсмислено покупката на кабел позволяващ зареждане с мощност 22 kW. От другата страна, ако вашето ЕПС приема зареждане с 11 kW, няма да можете да се възползвате от най-бързото AC зареждане с кабел от 7.4 kW. Макар покупка на по-добър кабел с по-високи възможности да е оправдана в евентуален бъдещ момент, препоръчваме при колебание или неяснота да се консултирате с наш служител преди покупка.

 

  • Безопасно зареждане

Зареждането на един електромобил е процес свързан с прехвърлянето на сериозно количество електрическа енергия. Този факт изисква особено внимание и използването на качествени компоненти. Кабелите от своя страна са подложени на сериозно натоварване - огъване, лошо съхранение, зареждане в най-различни атмосферни условия, изпускания и удари на конекторите, което задължава производителите да използват оптимално добри материали за да осигурят необходимата безопасност и сигурност при извършване на едно зареждане.

 

  • Предимството на спираловидните кабели

Спираловидните кабели са все по-често търсени в световен мащаб поради някои техни практични предимства - не се налага да се навиват след всяко зареждане и не са увиснали по земята докато тече процесът по зареждане. Това от своя страна намалява бъркотията във вашия багажник и подобрява чистота, като също така не се налага да пипате мръсен кабел, който е бил върху замърсена повърхност. 

 

Сигурна и бърза доставка:
Всички наши продукти се изпращат експресно с безплатна доставка чрез куриерска компания ЕКОНТ или СПИДИ до всички градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Добрич, Видин, Монтана, Кърджали, Хасково, Димитровград, Ловеч, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Силистра, Търговище, Кюстендил, Габрово, Враца, Русе, Пазарджик, Ямбол, Перник, Гоце Делчев, Елхово, Асеновград, Сандански, Лом, Силистра, Троян, Карнобат и други. Извършваме доставки дори и до най-малките села.
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)