Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

За нас

EVPoint (И ВИ ПОЙНТ ООД) е част от холдинга на Дейзи Технолоджи ЕООД и обединява дългогодишните усилия на останалите компании на групата в сферата на електрическата мобилност, възобновяеми енергийни източници, електрониката, енергетиката и софтуерните продукти.

История


От създаването си през 1992 година до сега, групата е натрупала сериозен експертен и мениджърски опит в производството и дистрибуцията на електронни изделия като касови апарати, електромери, електрически скутери и електровелосипеди, софтуерни решения, фотоволтаични системи и др.

Дружествата в групата притежават доказан опит и ноу-хау в разработването и внедряване на проекти в областта на енергетиката, доставка и монтаж на зарядни станции за електрически превозни средства, управлението и развитието на инфраструктурни решения. Екипът ни е съставен от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит.

През 2018 създадохме компанията EVPoint (И Ви Пойнт ООД), която да специализира в доставката на решения, свързани с електрическата мобилност и в частност - решения за зареждане на електрически превозни средства.

Визия


Преминаването от автомобили с вътрешно горене към електрически автомобили, е важна стъпка за подобряване на чистотата на въздуха в градовете, намаляване на шумовото замърсяване, а в дългосрочен план, в комбинация с използването на възобновяеми източници на електроенергия, е мярка за справяне с промените на климата.

EVPoint си поставя целта да способства и ускори навлизането на електрическите превозни средства, като предоставя услуги и продукти, насочени към собствениците на електрически автомобили, както и към бизнеса и общините.

Допълнително, компанията ни се ангажира с изграждането на адекватна зарядна инфраструктура за електрически превозни средства на територията на България, с което да ускори навлизането на този тип чисти автомобили. Ангажираме се с дейности, с които да допринесем за популяризирането и развитието на електрическата мобилност, като си партнираме с общини, официални вносители на ЕПС и други оператори на зарядни станции.

Убедени, че ще постигнем целите на компанията благодарение на разбирането на потребностите на нашите клиенти, работейки с висококвалифицирани специалисти, посредством непрекъснатото прилагане на иновативни технологии и модели, както и чрез системния подход в развитието на компанията.

Мисия


Да предоставим на българския пазар пълна гама от продукти за зареждане на електрически коли - AC и DC зарядни станции, кабели за зареждане, софтуер за управление и др., които чрез своята функционалност и качество да задоволят Вашите нужди.    

Да допълним емоцията от притежаването на електрически автомобил, като предоставим най-добрите решения и услуги за зареждане, така че собствениците на ЕПС да се чувства сигурни и спокойни когато зареждат у дома или на път.

Да ускорим развитието на електрическата мобилност в България и региона.

Ценности


Даваме всичко от себе си, за да сме най-добрите за своите клиенти. Нашият екип е неуморен в търсенето на иновативни и по-добри решения за нуждите на клиентите. Като лидер в сектора на електрическата мобилност ние непрекъснато се стремим към възможно най-високите стандарти по отношение на работата ни и се адаптираме към променящата се среда.

Защо EVPoint?


При нас имате възможност да получите професионална и компетентна консултация за всички, предлагани от фирмата, стоки и услуги, както и да реализираме цялостни проекти и решения.

EVPoint е директен вносител на широка гама продукти и аксесоари за зареждане на електрически превозни средства. Стремим се да предложим на своите клиенти продукти с високо качество, богата функционалност и добри цени.

EVPoint специализира в следните дейности, свързани с електрическата мобилност:

 • Внос и дистрибуция на стационарни и мобилни станции за зареждане на електромобили:
  Etrel (Словения); Vestel (Турция); Circontrol (Испания); NRGKick (Австрия); go-e Charger (Австрия) и др.
 • Внос и дистрибуция на аксесоари и компоненти за зарядни станции:
  Duosida (Китай); Tesla (USA)
 • Дистрибуция и внедряване на софтуер за управление:
  AMPECO (България), Etrel (Словения)

Решенията за зареждане на електрически превозни средства, предлагани от EVPoint намират приложения при:

 • Търговски обекти
 • Хотели
 • Ресторанти
 • Обществени паркинги и гаражи
 • Офиси и жилищни сгради

Обръщение от управителя


“Вярвам, че иновациите и новите технологии трябва да са в услуга както на индивидуалния клиент, така и за обществото. Електрическата мобилност не само носи непосредствени ползи за собствениците на ЕПС, но ще ни помогне да постигнем по-добра среда на живот в градовете, с по-чист въздух и по-тихи улици. Вбъдеще можем да разчитаме, в съчетание с чиста енергия, да помогнат да преборим негативните климатични промени. Виждам ролята на EVPoint като катализатор, който да ускори достигането на това бъдеще и аз и моят екип работим усилено за това да направим това бъдеще факт възможно по-скоро!”

Иво Малинов, Управител на И Ви Пойнт ООД