Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Зарядна станция EVPoint EV22 PLUS
контакт Тип 2 | 22 kW AC

Каталожен номер:
EVP-3P-22-PLUS
Наличност:
Наличен на склад
Трифазна зарядна станция за зареждане на електромобили с възможност за управление през смартфон или операторски панел. Станцията предлага бързо и безопасно зареждане с мощност до 22 kW.
4.4 от 5 на база 9 клиентски оценки
180 клиентски отзиви

Зарядна станция EVPoint EV22 PLUS
контакт Тип 2 | 22 kW AC

Каталожен номер:
EVP-3P-22-PLUS
Наличност:
Наличен на склад
Трифазна зарядна станция за зареждане на електромобили с възможност за управление през смартфон или операторски панел. Станцията предлага бързо и безопасно зареждане с мощност до 22 kW.

цена:

1649.00 лв.

с вкл. 20% ДДС

 • Описание

  Стационарна зарядна станция с богата функционалност

  EVPoint EV22 Plus (EVP-3P-22-PLUS) е зарядна станция от ново поколение, която позволява бързо и безопасно AC зареждане с мощност до 22 kW. Устройството е перфектно решение за зареждане в домашни и публични условия посредством свързването на кабел Тип 2 за европейски автомобили или преходник Тип 1 за американски.

  Успешното използване на зарядната станция именно в публични условия, правят станцията произведена в България сред най-търсените зареждачки за хотели, офис сгради, паркингки, търговски центрове и автомобилни шоу румове.

  Това не е типичната зарядна станция

   

  Добавянето на електрическа енергия към заряда на батерията на превозното средство е основната задача на всяка станция. С развитието на софтуера обаче, все повече удобни екстри се добавят към зареждачките, което улеснява ежедневните зареждания и правилното следене на всички процеси.

  EV22 е точно такова устройство - модерно. Благодарение на възможностите за интернет връзка (3G, 4G, Wi-Fi и Ethernet), станцията позволява дистанционен контрол и мониторинг в реално време от уюта на мобилното приложение на EVPoint. Връзката с интернет позволява и дистанционното получаване на ъпдейти, които подобряват работата на устройството, както и на онлайн проверка в случай на проблем или повреда. Самата станция има свой собствен уеб интерфейс за настройка, мониторинг и диагностика.

   

  Посредством поддържания OCPP 1.6 протокол, станцията може да бъде свързана към всяка една платформа, която работи със същия протокол. Това е особено важно при използване на станцията за публично ползване. Операторски платформи, като тази на evpoint.bg, осигуряват възможност за достъп и управляване на вашите станции, както и начисляване на такси за зареждания от клиенти.


   

  Интелигентно настройване на зарежданията

   

  Възможностите за интернет връзка на стационарната станция позволяват интелигентно настройване на вашите зареждания, като процесите могат да бъдат със зададен работен режим през часовете в които електроенергията е на по-ниска цена / тарифа.

   

  От комфорта на вашия смартфон и благодарение на мобилната апликация EVPoint, можете да зададете минимална и максимална електроенергия която желаете да заредите, часовият диапазон в който процесът да се изпълнява, и да запишете ежедневен график, за да не се налага постоянно въвеждане на желаните параметри.

   

  Посредством мобилното приложение, станцията ще изпълнява вашите заложени изисквания, което гарантира за максималната ефективност на всяко едно зареждане със станцията EV22.


   

   

  Избор на скорост на зареждане

   

  Степента на зареждане също може да бъде контролирана. Трифазната зарядна станция може да зарежда на посочен от вас ампераж до 32А - 22 kW. Предвид масово използваните монофазни бордови зарядни в електромобилите на пазара в момента, EV22 се явява като една от най-добре оптимизираните зареждачки от гледна точка на функционалност и възможности за зареждане.


  При монтаж на публична локация, където има инсталирани и други интелигентни станции, EVPoint EV22 може да следи за моментната консумация и да регулира зарядните мощности на всички устройства за да не се стигне до претоварване на мрежата, а в същото време процесът да не бъде прекъснат. Тази функция е познат под името Dynamic Load Management.
   

  Електромобил 3.7 kW 7.4 kW 11 kW 22 kW
  HYUNDAI IONIQ ELECTRIC (28 kWh) 7.5 часа 4 часа 4 часа 4 часа
  HYUNDAI IONIQ 5 (72.6 kWh) 20 часа 10 часа 6.5 часа 6.5 часа
  PEUGEOT E-208 (47.5 kWh) 13 часа

  6.5 часа

  4.5 часа 4.5 часа
  RENAULT ZOE (41 kWh) 11 часа 5.5 часа 4 часа 1.5 часа
  BMW I3 (37.9 kWh) 12 часа 6 часа 4 часа 4 часа
  SKODA ENYAQ IV (58 kWh) 18.5 часа 9 часа 6 часа 6 часа
  Mercedes EQE 350+ (90.6 kWh) 29 часа 14.5 часа 9.5 часа 5 часа
  BMW iX M60 (105.2 kWh) 33.5 часа 16.5 часа 11 часа 11 часа

   

   

   

  Следене на зарежданията в реално време

   

  Удобна функция на мобилното приложение EVPoint в комбинация със зарядната станция е възможността за дистанционно следене на зарежданията в реално време. По този начин можете да видите моментната мощност, да промените предварително зададените параметри или при необходимост да спрете зареждането.

   

   

  История на зарежданията

   

  Всяко зареждане стартирано през апликацията се записва и съхранява във вашата исотрия със зареждания. От тази секция можете да извеждате статистики за определен период и да анализирате консумацията на електроенергия използвана за превозното средство от вашия дом.


  RFID и Plug & Charge 

  Ако използвате зареждачката за зареждане на публична локация, можете да въведете опция за стартиране на зареждането чрез RFID карта. По този начин всеки, който разполага със специално обучена карта за вашата станция ще има достъп до нея. 

  При използване в домашни условия, или ако станцията е монтирана на обект, до който достъп имате само вие, устройството може да бъде настроено на така наречения режим “Plug & Charge” - свързвате кабела и зареждането започва.

  LED индикатор

   

  Цвеният LED индикатор на предния панел показва информация за статуса на зареждането. Чрез него можете да добиете представа дали станцията е готова за използване, извършва успешно зареждане или има някакъв проблем и не трябва да се използва.

   

  Защити и безопасност

   

  Някои стационарни зарядни станции изискват инсталацията на допълнителни устройства за да се осигури безопасно протичане на зарежданията, което от своя страна може да оскъпи стойността на проекта.

  С EVPoint EV22 монтажът на подобни защити не е необходим. Станцията разполага с вградена дефектнотокова защита, която следи за утечки на ток и в случай на проблем, изключва захранването към електромобила.

   


  Лесен монтаж и удобство при поставяне на кабела

  поставка за навиване на кабел около станция
   

  При новия модел зарядна станция на EVPoint, дизайнерите на кутията са взели няколко много практични решения. Едно от тях е възможността за навиване на кабела около самата станция, за да не се замърсява и да не Ви пречи когато е на пода. По този начин вече отпада нуждата от допълнителна поставка за кабела, евентуално може да добавите към станцията малка поставка за заключване на самия щепсел Тип 2, която се поставя в близост до станията.

   

  удобство при монтажа на зарядна станция
   

  Едно от най-важните предимства на този модел зарядна станция е лесният монтаж. За да се постави станцията върху стена или постамент, е предвидена специална планка, която се намира в комплекта на станцията. За разлика от повечето модели станции на пазара, при EVPoint EV22 Plus, не е необходимо да разглобявате цялата кутия, за да свържете електрическото захранване и LAN кабела. С цел да се предпази електрониката на устройството, всички свързващи модули са изнесени в отделен отсек на кутията, който се достъпва като свалите капака в долната част на предния панел. Свързването на захранващите кабели става през клема за бърза връзка, желателно е да се използва гъвкав многожилен кабел. Свързването на LAN кабел или поставянето на СИМ карта не представлява никакъв проблем, защото техните гнезда се намират също в този отсек.

   


  Трифазен CT Clamp

  CTClamp - интелигентно разпределение на мощността за избягване на претоварване на мрежата

   

  Фунцкята CTClamp от EVPoint позволява едновременната работа на електроуреди и зарядната станция без да се претоварва мрежата.

  Как всъщност работи?

  Посредством инсталацията на сензор в централното табло, зарядната станция EVPoint EV22 PLUS получава данни в реално време за моментната консумация на домакинство / обекта. Ако лимитът на дадена мрежа е например 30 kW, а в конкретен момент други консуматори използват 27 kW електрическа енергия, зарядната станция ще получи информация и ще адаптира зареждането спрямо наличната енергия. При намалена консумация станцията ще адаптира мощността до максималните налични стойности.

   

  По този начин е невъзможно мрежата да бъде претоварена в следствие на зареждането на електромобила. В повечето случаи няма да е необходимо да заявявате по-висока мощност за Вашата партида, защото с функциата за регулиране на мощността, ще бъдете спокойни че никога няма да изключи главния предпазител и ще можете едновременно да зареждате своя електромобил и да ползвате други мощни електроуреди в същата инсталация.

   

  Сензорът е предвиден за монтаж в главното разпределително ел. табло, от което станцията се захранва. Всеки един от токовите трансформатори се закача на фазовия проводник. Не не необходимо да се разкача проводоника, защото токовият трансформатор се отваря като скоба и след като се монтира на кабела се заключва. За да се свърже CT Clamp сензорът към зарядната станция е необохидмо да се предвиди четирижилен кабел между таблото и точката за зареждане. За по-дълги разстояния е препоръчително да се използва кабел с усукана двойка. Може да се използва и FTP кабел, като четири от жилата се използват за CT Clamp, а останалите четири може да се използват за функцията "Динамично разпределение на мощността" DLM (Dynamic Load Management) или за интернет връзка през Ethernet. За допълнителна информация, можете да прочетете нашето подробно потребителско ръководство, което се намира в раздел "Ресурси".


  ГАРАНЦИЯ И ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

   

  За ваше спокойствие, предоставяме 24 + 36 месеца гаранция за този модел както и по-добри гаранционни условия в случай на проблем. Посредством някои от възможните начини за свързване на станцията към интернет, при възникване на неизправност, нашия екип ще може да извърши диагностика на проблема от разстояние  и да намери бързо решение за него. При всеки един нов софтуерен ъпдейт с нови функционалности или поправки, версията ще бъде актуализирана дистанционно (OTA Over the Air).

   

  Ако в случай на технически проблем или дефект в станцията, се наложи тя да бъде ремонтирана в наш сервиз, клиентът ще получи оборотна станция за периода на ремонта.

   

  Благодарение на дългогодишния ни опит в инсталирането на зарядни станции, дизайнът на кутията улеснява максимално нейния монтаж. Цялата електроника се намира в предната част на стацията, като механичния монтаж (закрепването към стена или стойка) се извършва върху задния капак, който е празен и позволява свободно да се завиват и прокарват кабели. След като сте приключили с окабеляването и фиксирането към стената, най-накрая се монтира и предния капак с електрониката. По този начин монтирането на станцията може да бъде извършено за много кратко време и сме елеминирали повечето възможности за повреда на станцията по време на нейния монтаж.


  ПРОИЗВЕДЕНА В БЪЛГАРИЯ


  Разработката и производството на EV22 се извършват изцяло в България. EVPoint е част от групата на "Дейзи Технолоджи", фирма с над 30 годишен опит в производството и дистрибуцията на електронни изделия - електромери, касови апарати, дигитални фото апарати, както и на множество от софтуерни продукти. Още от 2016 година екипът на фирмата разработва контролери за зарядни станции, които се използват в зарядните станции на други производители, а през последните години фокусът е изцяло върху цялостните изделия за зареждане на електрически автомобили.

  Поръчай още допълнително за EVPoint EV22


  зарядни станции за електромобил

 • ХАРАКТЕРИСТИКИ

  Производител: EVPoint
  Модел: EV22 PLUS MY24
  Максимална мощност: 22.1 kW (трифазно), 32 ампера
  Собствено потребление в stand-by режим: < 8 VA, 5.2 W
  Номинално напрежение: 230 V AC (при монофазно свързване); 400 V AC (при трифазно свързване)
  Свързване към електромобила: Контакт Тип 2 IEC 62196-2 (опционално с кабел)
  Брой фази: трифазна, 3 x 32A (22.1 kW) / Зарядната станция може да бъде свързана както трифазно, така и монофазно. При трифазно свързване позволява зареждане до 22.1 kW (32 A на всяка фаза), а при монофазно до 7.4 kW (32 A на първа фаза L1).
  Комуникационен протокол: OCPP 1.6J
  Комуникационни модули: WLAN: 802.11 b/g/n/e/i (2.4GHz); Bluetooth: BT4.2 (служи само за конфигурация на станцията); Ethernet (LAN) през RJ45 порт (10/ 100 Mbps); 4G/ LTE
  Начин на оторизация: чрез мобилното приложение на EVPoint, RFID карта, Plug & Charge
  Материал на кутията: Пластмаса
  Степен на защита: IP54 защита от въздействието на околната среда; IK08
  Дефектнотокова защита: вградена клас B, RCD DC < 6 mA и AC < 30 mA; проверка на заземителния проводник; +- 207v - 253v проверка
  Електромер: Вграден електромер
  Монтаж: На стена или на стойка; За монтаж на открити и закрити площи
  Работна температура:

  -25 ° C + 55 ° C

  Цвят: черен мат
  Размери: 363 (В) x 200 (Ш) x 129 (Д) mm
  Гаранция: 60 месеца: 24 месеца (стандартна) + 36 месеца (* удължена гаранция)
  Тегло: 3,6 кг.
  Произход: България

   

 • РЕСУРСИ

Стационарна зарядна станция с богата функционалност

EVPoint EV22 Plus (EVP-3P-22-PLUS) е зарядна станция от ново поколение, която позволява бързо и безопасно AC зареждане с мощност до 22 kW. Устройството е перфектно решение за зареждане в домашни и публични условия посредством свързването на кабел Тип 2 за европейски автомобили или преходник Тип 1 за американски.

Успешното използване на зарядната станция именно в публични условия, правят станцията произведена в България сред най-търсените зареждачки за хотели, офис сгради, паркингки, търговски центрове и автомобилни шоу румове.

Това не е типичната зарядна станция

 

Добавянето на електрическа енергия към заряда на батерията на превозното средство е основната задача на всяка станция. С развитието на софтуера обаче, все повече удобни екстри се добавят към зареждачките, което улеснява ежедневните зареждания и правилното следене на всички процеси.

EV22 е точно такова устройство - модерно. Благодарение на възможностите за интернет връзка (3G, 4G, Wi-Fi и Ethernet), станцията позволява дистанционен контрол и мониторинг в реално време от уюта на мобилното приложение на EVPoint. Връзката с интернет позволява и дистанционното получаване на ъпдейти, които подобряват работата на устройството, както и на онлайн проверка в случай на проблем или повреда. Самата станция има свой собствен уеб интерфейс за настройка, мониторинг и диагностика.

 

Посредством поддържания OCPP 1.6 протокол, станцията може да бъде свързана към всяка една платформа, която работи със същия протокол. Това е особено важно при използване на станцията за публично ползване. Операторски платформи, като тази на evpoint.bg, осигуряват възможност за достъп и управляване на вашите станции, както и начисляване на такси за зареждания от клиенти.


 

Интелигентно настройване на зарежданията

 

Възможностите за интернет връзка на стационарната станция позволяват интелигентно настройване на вашите зареждания, като процесите могат да бъдат със зададен работен режим през часовете в които електроенергията е на по-ниска цена / тарифа.

 

От комфорта на вашия смартфон и благодарение на мобилната апликация EVPoint, можете да зададете минимална и максимална електроенергия която желаете да заредите, часовият диапазон в който процесът да се изпълнява, и да запишете ежедневен график, за да не се налага постоянно въвеждане на желаните параметри.

 

Посредством мобилното приложение, станцията ще изпълнява вашите заложени изисквания, което гарантира за максималната ефективност на всяко едно зареждане със станцията EV22.


 

 

Избор на скорост на зареждане

 

Степента на зареждане също може да бъде контролирана. Трифазната зарядна станция може да зарежда на посочен от вас ампераж до 32А - 22 kW. Предвид масово използваните монофазни бордови зарядни в електромобилите на пазара в момента, EV22 се явява като една от най-добре оптимизираните зареждачки от гледна точка на функционалност и възможности за зареждане.


При монтаж на публична локация, където има инсталирани и други интелигентни станции, EVPoint EV22 може да следи за моментната консумация и да регулира зарядните мощности на всички устройства за да не се стигне до претоварване на мрежата, а в същото време процесът да не бъде прекъснат. Тази функция е познат под името Dynamic Load Management.
 

Електромобил 3.7 kW 7.4 kW 11 kW 22 kW
HYUNDAI IONIQ ELECTRIC (28 kWh) 7.5 часа 4 часа 4 часа 4 часа
HYUNDAI IONIQ 5 (72.6 kWh) 20 часа 10 часа 6.5 часа 6.5 часа
PEUGEOT E-208 (47.5 kWh) 13 часа

6.5 часа

4.5 часа 4.5 часа
RENAULT ZOE (41 kWh) 11 часа 5.5 часа 4 часа 1.5 часа
BMW I3 (37.9 kWh) 12 часа 6 часа 4 часа 4 часа
SKODA ENYAQ IV (58 kWh) 18.5 часа 9 часа 6 часа 6 часа
Mercedes EQE 350+ (90.6 kWh) 29 часа 14.5 часа 9.5 часа 5 часа
BMW iX M60 (105.2 kWh) 33.5 часа 16.5 часа 11 часа 11 часа

 

 

 

Следене на зарежданията в реално време

 

Удобна функция на мобилното приложение EVPoint в комбинация със зарядната станция е възможността за дистанционно следене на зарежданията в реално време. По този начин можете да видите моментната мощност, да промените предварително зададените параметри или при необходимост да спрете зареждането.

 

 

История на зарежданията

 

Всяко зареждане стартирано през апликацията се записва и съхранява във вашата исотрия със зареждания. От тази секция можете да извеждате статистики за определен период и да анализирате консумацията на електроенергия използвана за превозното средство от вашия дом.


RFID и Plug & Charge 

Ако използвате зареждачката за зареждане на публична локация, можете да въведете опция за стартиране на зареждането чрез RFID карта. По този начин всеки, който разполага със специално обучена карта за вашата станция ще има достъп до нея. 

При използване в домашни условия, или ако станцията е монтирана на обект, до който достъп имате само вие, устройството може да бъде настроено на така наречения режим “Plug & Charge” - свързвате кабела и зареждането започва.

LED индикатор

 

Цвеният LED индикатор на предния панел показва информация за статуса на зареждането. Чрез него можете да добиете представа дали станцията е готова за използване, извършва успешно зареждане или има някакъв проблем и не трябва да се използва.

 

Защити и безопасност

 

Някои стационарни зарядни станции изискват инсталацията на допълнителни устройства за да се осигури безопасно протичане на зарежданията, което от своя страна може да оскъпи стойността на проекта.

С EVPoint EV22 монтажът на подобни защити не е необходим. Станцията разполага с вградена дефектнотокова защита, която следи за утечки на ток и в случай на проблем, изключва захранването към електромобила.

 


Лесен монтаж и удобство при поставяне на кабела

поставка за навиване на кабел около станция
 

При новия модел зарядна станция на EVPoint, дизайнерите на кутията са взели няколко много практични решения. Едно от тях е възможността за навиване на кабела около самата станция, за да не се замърсява и да не Ви пречи когато е на пода. По този начин вече отпада нуждата от допълнителна поставка за кабела, евентуално може да добавите към станцията малка поставка за заключване на самия щепсел Тип 2, която се поставя в близост до станията.

 

удобство при монтажа на зарядна станция
 

Едно от най-важните предимства на този модел зарядна станция е лесният монтаж. За да се постави станцията върху стена или постамент, е предвидена специална планка, която се намира в комплекта на станцията. За разлика от повечето модели станции на пазара, при EVPoint EV22 Plus, не е необходимо да разглобявате цялата кутия, за да свържете електрическото захранване и LAN кабела. С цел да се предпази електрониката на устройството, всички свързващи модули са изнесени в отделен отсек на кутията, който се достъпва като свалите капака в долната част на предния панел. Свързването на захранващите кабели става през клема за бърза връзка, желателно е да се използва гъвкав многожилен кабел. Свързването на LAN кабел или поставянето на СИМ карта не представлява никакъв проблем, защото техните гнезда се намират също в този отсек.

 


Трифазен CT Clamp

CTClamp - интелигентно разпределение на мощността за избягване на претоварване на мрежата

 

Фунцкята CTClamp от EVPoint позволява едновременната работа на електроуреди и зарядната станция без да се претоварва мрежата.

Как всъщност работи?

Посредством инсталацията на сензор в централното табло, зарядната станция EVPoint EV22 PLUS получава данни в реално време за моментната консумация на домакинство / обекта. Ако лимитът на дадена мрежа е например 30 kW, а в конкретен момент други консуматори използват 27 kW електрическа енергия, зарядната станция ще получи информация и ще адаптира зареждането спрямо наличната енергия. При намалена консумация станцията ще адаптира мощността до максималните налични стойности.

 

По този начин е невъзможно мрежата да бъде претоварена в следствие на зареждането на електромобила. В повечето случаи няма да е необходимо да заявявате по-висока мощност за Вашата партида, защото с функциата за регулиране на мощността, ще бъдете спокойни че никога няма да изключи главния предпазител и ще можете едновременно да зареждате своя електромобил и да ползвате други мощни електроуреди в същата инсталация.

 

Сензорът е предвиден за монтаж в главното разпределително ел. табло, от което станцията се захранва. Всеки един от токовите трансформатори се закача на фазовия проводник. Не не необходимо да се разкача проводоника, защото токовият трансформатор се отваря като скоба и след като се монтира на кабела се заключва. За да се свърже CT Clamp сензорът към зарядната станция е необохидмо да се предвиди четирижилен кабел между таблото и точката за зареждане. За по-дълги разстояния е препоръчително да се използва кабел с усукана двойка. Може да се използва и FTP кабел, като четири от жилата се използват за CT Clamp, а останалите четири може да се използват за функцията "Динамично разпределение на мощността" DLM (Dynamic Load Management) или за интернет връзка през Ethernet. За допълнителна информация, можете да прочетете нашето подробно потребителско ръководство, което се намира в раздел "Ресурси".


ГАРАНЦИЯ И ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

 

За ваше спокойствие, предоставяме 24 + 36 месеца гаранция за този модел както и по-добри гаранционни условия в случай на проблем. Посредством някои от възможните начини за свързване на станцията към интернет, при възникване на неизправност, нашия екип ще може да извърши диагностика на проблема от разстояние  и да намери бързо решение за него. При всеки един нов софтуерен ъпдейт с нови функционалности или поправки, версията ще бъде актуализирана дистанционно (OTA Over the Air).

 

Ако в случай на технически проблем или дефект в станцията, се наложи тя да бъде ремонтирана в наш сервиз, клиентът ще получи оборотна станция за периода на ремонта.

 

Благодарение на дългогодишния ни опит в инсталирането на зарядни станции, дизайнът на кутията улеснява максимално нейния монтаж. Цялата електроника се намира в предната част на стацията, като механичния монтаж (закрепването към стена или стойка) се извършва върху задния капак, който е празен и позволява свободно да се завиват и прокарват кабели. След като сте приключили с окабеляването и фиксирането към стената, най-накрая се монтира и предния капак с електрониката. По този начин монтирането на станцията може да бъде извършено за много кратко време и сме елеминирали повечето възможности за повреда на станцията по време на нейния монтаж.


ПРОИЗВЕДЕНА В БЪЛГАРИЯ


Разработката и производството на EV22 се извършват изцяло в България. EVPoint е част от групата на "Дейзи Технолоджи", фирма с над 30 годишен опит в производството и дистрибуцията на електронни изделия - електромери, касови апарати, дигитални фото апарати, както и на множество от софтуерни продукти. Още от 2016 година екипът на фирмата разработва контролери за зарядни станции, които се използват в зарядните станции на други производители, а през последните години фокусът е изцяло върху цялостните изделия за зареждане на електрически автомобили.

Поръчай още допълнително за EVPoint EV22


зарядни станции за електромобил

Производител: EVPoint
Модел: EV22 PLUS MY24
Максимална мощност: 22.1 kW (трифазно), 32 ампера
Собствено потребление в stand-by режим: < 8 VA, 5.2 W
Номинално напрежение: 230 V AC (при монофазно свързване); 400 V AC (при трифазно свързване)
Свързване към електромобила: Контакт Тип 2 IEC 62196-2 (опционално с кабел)
Брой фази: трифазна, 3 x 32A (22.1 kW) / Зарядната станция може да бъде свързана както трифазно, така и монофазно. При трифазно свързване позволява зареждане до 22.1 kW (32 A на всяка фаза), а при монофазно до 7.4 kW (32 A на първа фаза L1).
Комуникационен протокол: OCPP 1.6J
Комуникационни модули: WLAN: 802.11 b/g/n/e/i (2.4GHz); Bluetooth: BT4.2 (служи само за конфигурация на станцията); Ethernet (LAN) през RJ45 порт (10/ 100 Mbps); 4G/ LTE
Начин на оторизация: чрез мобилното приложение на EVPoint, RFID карта, Plug & Charge
Материал на кутията: Пластмаса
Степен на защита: IP54 защита от въздействието на околната среда; IK08
Дефектнотокова защита: вградена клас B, RCD DC < 6 mA и AC < 30 mA; проверка на заземителния проводник; +- 207v - 253v проверка
Електромер: Вграден електромер
Монтаж: На стена или на стойка; За монтаж на открити и закрити площи
Работна температура:

-25 ° C + 55 ° C

Цвят: черен мат
Размери: 363 (В) x 200 (Ш) x 129 (Д) mm
Гаранция: 60 месеца: 24 месеца (стандартна) + 36 месеца (* удължена гаранция)
Тегло: 3,6 кг.
Произход: България

 

Доставка

Доставката се извършва от куриер (Спиди или Еконт) до посочен от вас адрес или офис на куриер. Срокът за доставка стандартно е 3 работни дни, освен ако не е посочено друго в описанието на продукта.

Доставката е безплатна за поръчки над 100.00 лв.!

Плащане

Можете да заплатите поръчаните от вас продукти с наложен платеж при доставката, в брой или с карта - ако ги вземате на място от офиса ни или с кредитна/дебитна карта онлайн. Можете да направите и плащане по банков път, за което ще получите проформа при приключване на поръчката.

Връщане и гаранция

Продукти, закупени онлайн можете да върнете в срок от 14 дни след покупката. Всички продукти са с минимум 2 години гаранция.