Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Стационарна зарядна станция go-e Charger Gemini
трифазна 22 kW | контакт Тип 2

Каталожен номер:
CH-04-22-51
Наличност:
Наличен на склад
4.1 от 5 на база 8 клиентски оценки
114 клиентски отзиви

Стационарна зарядна станция go-e Charger Gemini
трифазна 22 kW | контакт Тип 2

Каталожен номер:
CH-04-22-51
Наличност:
Наличен на склад

цена:

1489.00 лв.

с вкл. 20% ДДС

 • Описание

  Практична стационарна зарядна станция за електромобили go-e Charger Gemini 22 kW

   

  Ако сте в процес на избор на зарядна станция за Вашия електромобил - разгледайте новата серия зарядни станции go-e Charger Gemini 22 kW. Това е едно от най-практичните решения за зареждане, които се предлагат на пазара към този момент. Продуктът е предназначен за стационарно използване, но практичните размери и възможността за лесна инсталация позволяват и използването на станцията, като преносима. Фиксирането към стена или стойка става посредством включената в комплекта планка, която позволява лесен монтаж и демонтаж от стената.

  Австрийският производител go-e предлага към този момент една от най-добрите зарядни станции в класа си като съотношение цена, качество и функционалност. Моделът е подходящ както за лично ползване в домашния условия, така и за фирмени нужди - да се използа за зареждане на автопарка ви. Едно от предимствата му пред други модели на пазара е, че може да бъде свързан успешно към фотоволтаична система, като е изпробван с едни от най-популярните инверторни системи на пазара. 

  Зарядното устройство go-e Charger впечатлява със своите работни показатели и системи за сигурност и безопасност. Това, което отличава зареждачката от повечето решения в този сегмент е изключително гъвкавите възможности за контрол и мониторинг посредством мобилното приложение.

  От go-e Charger са насочили специално внимание към осигуряването на оптимално удобство за всеки един собственик на електрическо превозно средство. Станцията отговаря на модерните изисквания и съвсем логично е сред лидерите на пазара. Регулирането на зарядната мощност може да стане както от бутона на станцията, така и през мобилната апликация. Можете да регулирате максималния ток на зареждане от минимум 6 А до 32 А, през стъпка от 1 А, а от приложението можете да настройвате през колко А да се променя мощността от едно натискане на бутона. Станцията индикира за настроения ток на зареждане посредством светодиодната индикация в предния панел.


   

  мобилно приложение за зарядна станция
   

  В какво се изразяват функциите достъпни през мобилната апликация?


  Може би най-впечатляващата иновация, с която си струва да се започне е опцията за дистанционна промяна на фазите на зареждане (от моно към трифазно зареждане) от мобилната апликация, дори докато електромобилът се зарежда! Подобреният обхват за свързване на станцията към Wi-Fi мрежи също помага за по-оптималната работа на модерното устройство, като за синхронизация вече не е необходимо да се използват облачни услуги от локалните Wi-Fi мрежи. Разпознаването става автоматично.

   

  go-e Charger е зарядна станция от най-ново поколение. Възможността за дистанционни ъпдейти правят устройството надежден избор в дългосрочен план, а редом с всички екстри за по-лесна работа, получавате все така познатото бързо и сигурно зареждане.

   

  go-e Gemini вече поддържа и OCPP 1.6J протокол! Тази нова функционалност разширява възможностите на зарядната станция, давайки ѝ възможност за свързване към операторски платформи, като тази на EVPoint. Това означава, че освен приложението на производителя, ще можете да ползвате и друго приложение на вашия оператор, стига то да поддържа същия протокол. По този начин можете да превърнете Вашата домашна станция в публична, да се използва и от други потребители, като имате възможност да определите цена на зареждане и да получавате плащания от другите потребители за зареждането на Вашата станция. През платформата на EVPoint можете да получавате подробни статистики за зарежданията на Вашето устройство, да променяте настройките, да задавате график на зареждане и да актуализирате софтуера.


  Време за зареждане с go-e Gemini Charger

  Електромобил 3.7 kW 7.4 kW 11 kW 22 kW
  HYUNDAI IONIQ 5 (72.6 kWh) 20 часа 10 часа 6.5 часа 6.5 часа
  RENAULT ZOE (41 kWh) 11 часа

  5.5 часа

  4 часа 1.5 часа
  SKODA ENYAQ IV 60 (58 kWh) 15.5 часа 8 часа 5 часа 5 часа
  Volkswagen ID.3 Pure Performance (45 kWh) 12 часа 6 часа 6 часа 6 часа
  Dacia Spring Electric (26.8 kWh) 7 часа 4 часа 4 часа 4 часа
  Mercedes EQE 350+ (90.6 kWh) 29 часа 14.5 часа 9.5 часа 5 часа
  BMW iX M60 (105.2 kWh) 33.5 часа 16.5 часа 11 часа 11 часа
  Kia EV6 GT (74 kWh) 23.5 часа 12 часа 8 часа 8 часа

   

   

   
   
   

  Динамично разпределение на мощността

  Ако на една локация имате инсталирано повече от едно устройство go-e charger, може да използвате функцията “Dynamic Load Management”, за да предотвратите евентуално претоварване на електрическата мрежа. Например можете да настроите чрез мобилната апликация, че мощността на три устройства, които работят едновременно на една локацията, не трябва да превишава 25 kW.
  Също така можете да зададете приоритет на зареждане – устройството, което е зададено с такъв приоритет ще се зарежда с най-голямата мощност, докато другите устройства в тази мрежа ще се зареждат с по0малък ток и по-бавно.

   

  До 10 пъти по-бързо зареждане

  С go-e Charger можете да зареждате с до 22kW AC - скорост, която е вече стандарт при публичните зарядни станции, а за вас е достъпна в собствения ви гараж. Достатъчно е да разполагате със съвместим трифазен контакт!

  Контакт Type 2 без кабел

  Контакт тип 2 без кабел! Нужно ли е да имате отделен кабел, който носите в колата и кабел, закачен на зарядната станция? Съвсем не - още повече, когато станцията за зареждане може лесно да бъде свалена и прибрана за ползване на път! Затова go-e Charger идва само с контакт Type 2, в супер компактен размер и тегло само 2 кг!

  Защитен от кражба

  С дизайн, който предпазва от кражба, go-eCharger е истински портативен, но само когато вие пожелаете това. Стойката се монтира стабилно за стената, а самата зарядна станция се закача и може да бъде заключена сигурно за основата, така че никога да не се притеснявате от кражба. А докато вашият кабел е включен в автомобила и тече зареждането, контактът заключва кабела.

  Дефектно-токова защита с DC sense

  Трифазният go-eCharger идва с вградена дефектно-токова защита с DC sense, която ви спестява нуждата от инсталиране на отделна дефектно-токова защита, спестява ви инсталационни разходи и ви осигурява високо ниво на защита.

  WiFi и мобилно приложение

  С интегрираната свързаност през WiFi можете да достъпите и управлявате своя go-eCharger през домашната си мрежа. С безплатното мобилно приложение управлявате зареждането и настройвате часовете за зареждане удобно директно от телефона си.

   

  Връзка с други устройства през API

  go-e Gemini предлага HTTP API връзка към неговия софтуер, като по този начин устройството може да бъде свързано към други системи за домашна автоматизация, умен дом, фотоволтаични системи (има интеграция с най-популярните инверторни системи на пазара) и др. Документацията e налична на официалния сайт на go-e: HTTP (local + cloud) and MQTT API documentation v2

  IP55 защита от дъжд и прах

  Вашият go-e Charger се чувства еднакво комфортно и работи безупречно както в гаража, така и на открито. Със защитата си клас IP54 тази мобилна зарядна станция не се притеснява от дъжд и пек и е готова да поеме всички капризи на времето и да ви служи вярно и безупречно дълги години.

 • ХАРАКТЕРИСТИКИ

  Производител: go-e GmbH
  Модел: go-e charger Gemini
  Максимална мощност: 22 kW (трифазно)
  Работно напрежение: 230 V AC (при монофазно свързване); 400 V AC (при трифазно свързване)
  Максимален ток на фаза: Регулируем от 6 до 32 ампера / Зарядната станция може да бъде свързана както трифазно, така и монофазно. При трифазно свързване позволява зареждане до 22 kW (32 A на фаза), а при монофазно до 7.4 kW (32 A на първа фаза L1).
  Конектор откъм електромобила: Контакт Тип 2 мъжки, стандарт IEC62196-2
  Материал на кутията: Пластмаса
  Функции: Вграден електромер, RFID четец, старт-стоп функция, заключване на кабела, вградена ДТЗ тип В с чувствителност за AC & DC, регулиране на мощността от бутон 3,7 kW, 4,6 kW, 6,9 kW, 7,4 kW, 11 kW или 22 kW, трифазно зареждане, защита от кражба и неоторизиран старт
  Индикация: Светодиодна индикация за избраната мощност / ток на зареждане; индикация за максималния ток според включения адаптер
  Степен за защита: IP55 защита от въздействието на околната среда
  Цвят на кабела: черен
  Дефектнотокова защита: Вградена, Клас B, RCD DC< 6mA, AC/DC< 30mA; проверка на заземителния проводник
  Размер на кабела: 5 х 6 мм2
  Работна температура: - 25°C до 50°C (при употреба) / - 30°C до 85°C (при съхранение)
  Комуникационен модул: Wi-Fi
  Размери на устройството: 260x110x155 мм
  Електромер: вграден - показания за ток, напрежение, моментна и пикова мощност на всяка фаза; честота на тока; статистика за консумирана електроенергия; изчисление на цената на всяко зареждане и др.
  Интерфейс: Безплатно мобилно приложение за Android и iOS, което се свързва през Wi-Fi към устройството. Може да се достъпи локално чрез Wi-Fi Hotspot или от всяка точка на света през домашната Wi-Fi мрежа
  Стандарти и директиви: Directives: 2004/108/EG, 2006/95/EG, 1999/5/EC R&TTE, 2011/65/EU | European standards: EN 61851-1, EN 61851-22, EN 62196-1, EN 62196-2, EN 61439-1, E DIN EN 61439-7, EN 61000-6-1, EN 61000-6-3, EN 50581:2012 (RoHS-RL) RFID: EN 301 489-1, EN 301 489-3, EN
  Сертификати: CE
  Дължина на входящия кабел: 30 см
  Произход: Австрия
  Гаранция: 36 месеца
  Тегло: 2.340 кг.

   

Практична стационарна зарядна станция за електромобили go-e Charger Gemini 22 kW

 

Ако сте в процес на избор на зарядна станция за Вашия електромобил - разгледайте новата серия зарядни станции go-e Charger Gemini 22 kW. Това е едно от най-практичните решения за зареждане, които се предлагат на пазара към този момент. Продуктът е предназначен за стационарно използване, но практичните размери и възможността за лесна инсталация позволяват и използването на станцията, като преносима. Фиксирането към стена или стойка става посредством включената в комплекта планка, която позволява лесен монтаж и демонтаж от стената.

Австрийският производител go-e предлага към този момент една от най-добрите зарядни станции в класа си като съотношение цена, качество и функционалност. Моделът е подходящ както за лично ползване в домашния условия, така и за фирмени нужди - да се използа за зареждане на автопарка ви. Едно от предимствата му пред други модели на пазара е, че може да бъде свързан успешно към фотоволтаична система, като е изпробван с едни от най-популярните инверторни системи на пазара. 

Зарядното устройство go-e Charger впечатлява със своите работни показатели и системи за сигурност и безопасност. Това, което отличава зареждачката от повечето решения в този сегмент е изключително гъвкавите възможности за контрол и мониторинг посредством мобилното приложение.

От go-e Charger са насочили специално внимание към осигуряването на оптимално удобство за всеки един собственик на електрическо превозно средство. Станцията отговаря на модерните изисквания и съвсем логично е сред лидерите на пазара. Регулирането на зарядната мощност може да стане както от бутона на станцията, така и през мобилната апликация. Можете да регулирате максималния ток на зареждане от минимум 6 А до 32 А, през стъпка от 1 А, а от приложението можете да настройвате през колко А да се променя мощността от едно натискане на бутона. Станцията индикира за настроения ток на зареждане посредством светодиодната индикация в предния панел.


 

мобилно приложение за зарядна станция
 

В какво се изразяват функциите достъпни през мобилната апликация?


Може би най-впечатляващата иновация, с която си струва да се започне е опцията за дистанционна промяна на фазите на зареждане (от моно към трифазно зареждане) от мобилната апликация, дори докато електромобилът се зарежда! Подобреният обхват за свързване на станцията към Wi-Fi мрежи също помага за по-оптималната работа на модерното устройство, като за синхронизация вече не е необходимо да се използват облачни услуги от локалните Wi-Fi мрежи. Разпознаването става автоматично.

 

go-e Charger е зарядна станция от най-ново поколение. Възможността за дистанционни ъпдейти правят устройството надежден избор в дългосрочен план, а редом с всички екстри за по-лесна работа, получавате все така познатото бързо и сигурно зареждане.

 

go-e Gemini вече поддържа и OCPP 1.6J протокол! Тази нова функционалност разширява възможностите на зарядната станция, давайки ѝ възможност за свързване към операторски платформи, като тази на EVPoint. Това означава, че освен приложението на производителя, ще можете да ползвате и друго приложение на вашия оператор, стига то да поддържа същия протокол. По този начин можете да превърнете Вашата домашна станция в публична, да се използва и от други потребители, като имате възможност да определите цена на зареждане и да получавате плащания от другите потребители за зареждането на Вашата станция. През платформата на EVPoint можете да получавате подробни статистики за зарежданията на Вашето устройство, да променяте настройките, да задавате график на зареждане и да актуализирате софтуера.


Време за зареждане с go-e Gemini Charger

Електромобил 3.7 kW 7.4 kW 11 kW 22 kW
HYUNDAI IONIQ 5 (72.6 kWh) 20 часа 10 часа 6.5 часа 6.5 часа
RENAULT ZOE (41 kWh) 11 часа

5.5 часа

4 часа 1.5 часа
SKODA ENYAQ IV 60 (58 kWh) 15.5 часа 8 часа 5 часа 5 часа
Volkswagen ID.3 Pure Performance (45 kWh) 12 часа 6 часа 6 часа 6 часа
Dacia Spring Electric (26.8 kWh) 7 часа 4 часа 4 часа 4 часа
Mercedes EQE 350+ (90.6 kWh) 29 часа 14.5 часа 9.5 часа 5 часа
BMW iX M60 (105.2 kWh) 33.5 часа 16.5 часа 11 часа 11 часа
Kia EV6 GT (74 kWh) 23.5 часа 12 часа 8 часа 8 часа

 

 

 
 
 

Динамично разпределение на мощността

Ако на една локация имате инсталирано повече от едно устройство go-e charger, може да използвате функцията “Dynamic Load Management”, за да предотвратите евентуално претоварване на електрическата мрежа. Например можете да настроите чрез мобилната апликация, че мощността на три устройства, които работят едновременно на една локацията, не трябва да превишава 25 kW.
Също така можете да зададете приоритет на зареждане – устройството, което е зададено с такъв приоритет ще се зарежда с най-голямата мощност, докато другите устройства в тази мрежа ще се зареждат с по0малък ток и по-бавно.

 

До 10 пъти по-бързо зареждане

С go-e Charger можете да зареждате с до 22kW AC - скорост, която е вече стандарт при публичните зарядни станции, а за вас е достъпна в собствения ви гараж. Достатъчно е да разполагате със съвместим трифазен контакт!

Контакт Type 2 без кабел

Контакт тип 2 без кабел! Нужно ли е да имате отделен кабел, който носите в колата и кабел, закачен на зарядната станция? Съвсем не - още повече, когато станцията за зареждане може лесно да бъде свалена и прибрана за ползване на път! Затова go-e Charger идва само с контакт Type 2, в супер компактен размер и тегло само 2 кг!

Защитен от кражба

С дизайн, който предпазва от кражба, go-eCharger е истински портативен, но само когато вие пожелаете това. Стойката се монтира стабилно за стената, а самата зарядна станция се закача и може да бъде заключена сигурно за основата, така че никога да не се притеснявате от кражба. А докато вашият кабел е включен в автомобила и тече зареждането, контактът заключва кабела.

Дефектно-токова защита с DC sense

Трифазният go-eCharger идва с вградена дефектно-токова защита с DC sense, която ви спестява нуждата от инсталиране на отделна дефектно-токова защита, спестява ви инсталационни разходи и ви осигурява високо ниво на защита.

WiFi и мобилно приложение

С интегрираната свързаност през WiFi можете да достъпите и управлявате своя go-eCharger през домашната си мрежа. С безплатното мобилно приложение управлявате зареждането и настройвате часовете за зареждане удобно директно от телефона си.

 

Връзка с други устройства през API

go-e Gemini предлага HTTP API връзка към неговия софтуер, като по този начин устройството може да бъде свързано към други системи за домашна автоматизация, умен дом, фотоволтаични системи (има интеграция с най-популярните инверторни системи на пазара) и др. Документацията e налична на официалния сайт на go-e: HTTP (local + cloud) and MQTT API documentation v2

IP55 защита от дъжд и прах

Вашият go-e Charger се чувства еднакво комфортно и работи безупречно както в гаража, така и на открито. Със защитата си клас IP54 тази мобилна зарядна станция не се притеснява от дъжд и пек и е готова да поеме всички капризи на времето и да ви служи вярно и безупречно дълги години.

Производител: go-e GmbH
Модел: go-e charger Gemini
Максимална мощност: 22 kW (трифазно)
Работно напрежение: 230 V AC (при монофазно свързване); 400 V AC (при трифазно свързване)
Максимален ток на фаза: Регулируем от 6 до 32 ампера / Зарядната станция може да бъде свързана както трифазно, така и монофазно. При трифазно свързване позволява зареждане до 22 kW (32 A на фаза), а при монофазно до 7.4 kW (32 A на първа фаза L1).
Конектор откъм електромобила: Контакт Тип 2 мъжки, стандарт IEC62196-2
Материал на кутията: Пластмаса
Функции: Вграден електромер, RFID четец, старт-стоп функция, заключване на кабела, вградена ДТЗ тип В с чувствителност за AC & DC, регулиране на мощността от бутон 3,7 kW, 4,6 kW, 6,9 kW, 7,4 kW, 11 kW или 22 kW, трифазно зареждане, защита от кражба и неоторизиран старт
Индикация: Светодиодна индикация за избраната мощност / ток на зареждане; индикация за максималния ток според включения адаптер
Степен за защита: IP55 защита от въздействието на околната среда
Цвят на кабела: черен
Дефектнотокова защита: Вградена, Клас B, RCD DC< 6mA, AC/DC< 30mA; проверка на заземителния проводник
Размер на кабела: 5 х 6 мм2
Работна температура: - 25°C до 50°C (при употреба) / - 30°C до 85°C (при съхранение)
Комуникационен модул: Wi-Fi
Размери на устройството: 260x110x155 мм
Електромер: вграден - показания за ток, напрежение, моментна и пикова мощност на всяка фаза; честота на тока; статистика за консумирана електроенергия; изчисление на цената на всяко зареждане и др.
Интерфейс: Безплатно мобилно приложение за Android и iOS, което се свързва през Wi-Fi към устройството. Може да се достъпи локално чрез Wi-Fi Hotspot или от всяка точка на света през домашната Wi-Fi мрежа
Стандарти и директиви: Directives: 2004/108/EG, 2006/95/EG, 1999/5/EC R&TTE, 2011/65/EU | European standards: EN 61851-1, EN 61851-22, EN 62196-1, EN 62196-2, EN 61439-1, E DIN EN 61439-7, EN 61000-6-1, EN 61000-6-3, EN 50581:2012 (RoHS-RL) RFID: EN 301 489-1, EN 301 489-3, EN
Сертификати: CE
Дължина на входящия кабел: 30 см
Произход: Австрия
Гаранция: 36 месеца
Тегло: 2.340 кг.

 

Доставка

Доставката се извършва от куриер (Спиди или Еконт) до посочен от вас адрес или офис на куриер. Срокът за доставка стандартно е 3 работни дни, освен ако не е посочено друго в описанието на продукта.

Доставката е безплатна за поръчки над 100.00 лв.!

Плащане

Можете да заплатите поръчаните от вас продукти с наложен платеж при доставката, в брой или с карта - ако ги вземате на място от офиса ни или с кредитна/дебитна карта онлайн. Можете да направите и плащане по банков път, за което ще получите проформа при приключване на поръчката.

Връщане и гаранция

Продукти, закупени онлайн можете да върнете в срок от 14 дни след покупката. Всички продукти са с минимум 2 години гаранция.