Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Kia e-Niro

Нека ви представим Kia e-Niro, един просторен електрически SUV с много голям пробег. Заслужава си да се запознаете по-добре с него!

 

ВИДЕО РЕВЮ: Kia e-Niro 2018 Paris Motor Show 

Смело можем да кажем, че Kia e-Niro и Hyundai Kona Electric промениха правилата на играта при електромобилите през 2019 година. Честно казано през януари 2019 уважаваното списани “What Car?” избра e-Niro в класацията автомобил на годината. Какво мислят от RoadShow за този електромобил можете да видите във видеото заснето на Парижкото автомобилно изложение през 2018 година.

Видеото е на английски език.


Пробег

Kia e-Niro може да измине около 408 километра преди да се нуждае от допълнително зареждане, благодарение на 64 kWh батерия. Ако пробегът е причината, която ви спира да закупите електромобил, то с e-Niro този проблем е решен. 

С изключение на много по-скъпите Tesla, Jaguar I-Pace и Audi e-tron 55 quattro, електрическият SUV от Kia, заедно с Hyundai Kona са много пред останалите електрически автомобили по отношение на пробег. Повтаряме - 408 километра пробег с едно зареждане на батерията - наистина страхотно постижение.


 

Цена

Електрическият SUV на Kia все още не се предлага в България, но справка на чужди пазари показва, че можете да го закупите на цена в порядъка на 75-85 000 лв. За възможностите на e-Niro цената е доста добра.


За кого е предназначен Kia e-Niro?

Това е перфектният семеен SUV. Пет местен, с голямо пространство за пасажерите и багажник готов да посрещне нуждите на цялото семейство. Всъщност на предните седалки могат да се разположат по-високи пътници без това да взима от комфорта на седналите на задните седалки. 

Големият пробег означава, че можете спокойно да правите пътувания през уикенда, а ако се наложи да надвишите 400 километра за един ден, e-Niro е снабден с вход за бързо зареждане CCS, и може да приеме зареждане до 80 kW.

Може ли e-Niro да бъде служебен електромобил? Да, разбира се! Той е много практичен, а големият му пробег няма да наложи преструктуриране на вашия график заради необходимост от зареждане. 


 

kia e-niro - галерия