Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Обучение на тема зарядни станции за електромобили в Русе с участието на EVPoint

Обучение на тема зарядни станции за електромобили в Русе с участието на EVPoint

EVPoint се присъедини към обученията организирани от нашите партньори от „Училище за соларни специалисти“. Съвместно организирахме едноседмичен курс, на тема ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ, който се проведе в новооткрития център на УСС в гр. Русе.

Обучението обхвана всички ключови понятия за електрическата мобилност и важни умения при избор на оборудване и инсталиране на зарядни станции, регистриране и отстраняване на неизправности, проверка и тестване на точки за зареждане на електромобили.

Този курс е предназначен да разшири възможностите и предлаганите услуги на квалифицираните електротехници, инсталатори и соларни специалисти, като ги запознае с тънкостите в инсталирането и поддръжката на зарядните станции за публична и домашна употреба.

Това наистина е вълнуващ нов сектор, в който соларните технологии и електрическата мобилност вървят ръка за ръка. Ние от EVPoint вярваме, че иновациите и новите технологии трябва да са в услуга както на индивидуалния клиент, така и за обществото. Електрическата мобилност и фотоволтаичните решения носят не само непосредствени ползи за собствениците им, но ще ни помогнат да постигнем по-добра среда на живот в градовете, с по-чист въздух и по-тихи улици.

Ние от EVPoint, предлагаме на преминалите обучението последваща възможност за партньорство и подкрепа, с цел да добавят към портфолиото на предлаганите услуги още едно ключово перо и да генерират допълнителен доход. Повишаването на Вашите умения в сектора на инсталирането на зарядни станции за електромобили, ще Ви постави пред конкуренцията и ще допълни предлаганите от Вас услуги, предоставяйки цялостни решения за Вашите обекти.
Ако се интересувате да станете сертифициран инсталатор на зарядни станции, можете да  се свържете с нашият Търговски директор, още сега на посочените по-долу координати!

Заредете се с нови умения и бизнес перспективи!

Велизар Монев
Търговски директор

Title: image002

+359885700860
velizar.monev@evpoint.bg

И Ви Пойнт ООД.
София, ул. Тинтява 15-17
www.EVPoint.bg