Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Нови станции за зареждане в паркинга на метростанция “Бизнес парк” от EVPoint

Нови станции за зареждане в паркинга на метростанция “Бизнес парк” от EVPoint

За да се гарантира, че 100% електрическата мобилност е осъществима в бъдеще, днес е необходимо изграждането на добра инфраструктура за зареждане. И тъй като пазарите на електромобили се разрастват, достъпът до обществено зареждане също ще трябва да се разшири. 

 

През изминалата година в България има значителен ръст на новорегистрираните електромобили и хибриди, което от своя страна създава своевременна необходимост от бързо и поетапно инсталиране на повече обществени зарядни точки. EVPoint и Столична община работят по съвместни проекти за изграждането на мрежа от зарядни пунктове, като целта е, както да се улеснят собствениците на електромобили, така и да насърчи повече шофьори да преминат към електрически превозни средства, което не само ще спести пари на водачите за гориво и текущи разходи, а и ще подобри качеството на въздуха в столицата.


 

Зареждайте безплатно

 

Поредната открита зарядна локация от EVPoint и Столична община е на буферния паркинг на метростанция „Бизнес парк“ в ж.к. Младост. Паркингът е на две нива, разполага с общо 86 паркоместа и се ползва активно от работещите в Бизнес парк София. Инсталирани са два броя трифазни смарт зарядни станции модел EVPoint EV22. Гражданите ще могат да се възползват от услугата “Паркирай и пътувай” и към момента да зареждат безплатно, като целта е облекчаването на трафика в София и намаляване на вредните емисии. Паркирането също е безплатно за електромобили до 4 часа, след които се заплаща по 0.50 лв. на час. Евентуални бъдещи промени в тарифата можете да намерите в мобилната апликация на EVPoint.

 

EVPoint EV22 със софтуер на EVPoint

 

Монтираните станции предлагат бързо АС зареждане с мощност до 22 kW, като произведеният в България, EV22 бързо се наложи, като едно от най-добрите решения за монтаж на публични локации. Основна заслуга за това е удобният им дизайн, надеждността и възможността за връзка с операторски софтуер за управление на зарядни станции.

Освен в обществени паркинги, станцията е често избирана от собственици на хотели, бизнес сгради, автокъщи, бензиностанции и други публични локации, които в партньорство с EVPoint спомагат за развитието на зарядната инфраструктура в страната.
 

Благодарение на подобни публични станции, собствениците на ЕПС могат да заредят своята батерия, докато изпълняват задълженията си, като в конкретния случай, могат да оставят електромобила за зареждане в паркинга и да използват метрото за останалата част от пътя им до работното място.

Стартирането на зарежданията е изключително лесно и удобно чрез мобилното приложение на EVPoint. Платформата Ви дава възможност да следите и да контролирате дистанционно процеса на зареждане на Вашия електромобил. От комфорта на вашия смартфон можете да стартирате или да прекратите сесията на зареждане от разстояние във всеки момент, да откривате всички локализирани точки за зареждане, да създадете списък с любими зарядни локации, както и да преглеждате детайлна история на всички зареждания. Приложението е достъпно за Android и iOS.


Нови четири безплатни зарядни станции в буферния паркинг на стадион Васил Левски от EVPoint 
Как хотел или къща за гости може да предостави опция за зареждане на електромобили без зарядна станция?
Защо вашият бизнес се нуждае от зарядна станция за електромобили?

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)