Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Нови зарядни станции по южното черноморие в мрежата на EVPoint

Нови зарядни станции по южното черноморие в мрежата на EVPoint

Развитието на зарядната инфраструктура в световен мащаб е сред основните изисквания за успешното налагане на електрическите превозни средства. Колкото по-добре човек се запознава с този нов тип автомобили, толкова повече разбира, че страховете свързани с малкия пробег, бавното зареждане и високата цена на автомобилите всъщност не са оправдани и реални.

Масовото мнение на собствениците на електромобили и тези, които са на прага на покупка е, че по-скоро по-големият брой зарядни станции ще наклони везната в полза на електрическите коли.

 


 

Това е и нашето мнение, а спокойно можем да кажем и цел. Ние от EVPoint.bg правим всичко възможно да увеличим местата за зареждане в България, като всеки успешно завършен проект с наш партньор означава повече свобода и възможности за зареждане за щадящите околната среда превозни средства.
 

Споменатите партньори са основна част от пъзела наречен пълна карта със станции в България. Най-удобните локации за добавяне на станция за електрическа енергия, винаги са свързани с обект - търговски център, хотел, паркинг, бензиностанция или др. Това е така, защото пълното зареждане на електромобила може да отнеме между 20-60 минути от бързозарядна DC станция или около  2-4 часа от AC устройство. 
 

Това означава, че притежателят на “кола на ток” трябва да запълни своето време докато батериите се захранят достатъчно, а тук идва ролята на обектите до зарядната точка. 

 

Днес ще представим на вашето внимание, една нова локация за зареждане на южното ни черноморие, която освен утопично преживяване и откъсване от натовареното ежедневие, предлага и една от малкото възможности за зареждане на електрически превозни средства в своя район.
 

Хотел Utopia Forest се намира на 15км. южно от Бургас и 19 км. северно от Созопол, в полите на "Странджа планина", непосредствено до морския плаж. Локацията, заедно със специалните програми, които комплексът предлага, правят прекарването тук различно и помагат да усетиш света по нов, по-добър начин. 

Utopia Forest съчетава най-утопичните характеристики на живота, който познаваш: живописна хладна гора и магнетични дюни, създадени от солен морски вятър.
 

Заедно с неповторима локация и архитектура, за теб има още: открит басейн; релакс зона; място за релаксация и четене сред прохладата на гората; открито кино; открит и закрит детски кът; различни тренировъчни лагери и програми, които работят не само за хармонията в душата ти, а и за твоето тяло. 


 

Освен изброените предимства, които горещо препоръчваме, хотелът вече предлага и две зарядни AC станции за зареждане с мощност до 22 kW, които са на разположение за гостите на хотела и на ресторант Utopia Garden.

Насладете се на невероятната обстановка, която това райско кътче предлага, докато зареждате бързо вашия електромобил или Plug-in хибрид напълно безплатно!

Инсталираните зарядни станции са Vestel EVC02 - търсен и подходящ избор за монтаж и използване в публична среда основно заради своите функции и възможности за свръзване към операторски софтуер. Това от своя страна позволява дистанционен контрол и мониторинг в реално време, което значително улеснява работата.

Защо да поставите зарядна станция във вашия обект?
Къде мога да намеря още станции за безплатно зареждане в страната?

 

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)