Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Office A добавиха своите 4 зарядни станции към мрежата на EVPoint

Office A добавиха своите 4 зарядни станции към мрежата на EVPoint

Мисията на “Браво Пропърти Фонд”, собственик на Office A, е да създаде първокласна офис сграда, която да позволява на наемателите да предложат на служителите си спокойно и благоприятно работно място. Едновременно, високата енергийна ефективност, добре разположените колони и ниския процент общи части, създават оперативна оптимизация и значително спестяване.

С нарастващия интерес към електрическите превозни средства, се появиха цял набор от необходими промени в инфраструктурата. Промените засягат широка гама от различни бизнес участници - от търговски центрове и бензиностанции, до бизнес сгради и хотели. Все повече въпроси започват да се въртят в главите на предприемачите, особено за по-футуристичната част от тях. За служителите зареждането по време на работа може да бъде изключително удобна екстра, позволяваща им да разполагат с достатъчен заряд в батерията за да изпълнят задачите си извън работно време. Поради тези причини Office A предлага на своите клиенти, партньори или просто собственици на електрическо превозно средство, възможност за презареждане на батерията на достъпна цена.

Зареждане - Hyundai Ioniq Electric - Office A

Обектът разполага с четири AC зарядни станции ABB EVLunic PRO 22 kW AC, които се намират на вътрешния паркинг на сградата. Офис А се намира в добре установения Офис Хъб на булевард Цариградско шосе, като непосредствената близост до The Mall и MegaPark предлага на наемателите множество удобства - ресторанти, кафенета, конферентни зали, спортни центрове, хотели и други. Локацията е избрана и от големи компании като Samsung, Vivacom, Experian, PPD и други. Станциите са на разположение да се използват както от наемателите на сградата, така и от външни посетители - живущи в района (който е богат и на жилищни комплекси), посетители и служители на изброените по-горе компании и други.

Зарядна станция ABB EVLunic Pro 22 kW - Офис А

Ако сте на път и се наложи да добавите допълнителен пробег на електромобила ви, Office A е чудесен избор, а възможността да хапнете вкусна храна докато зареждате в ресторантите на бизнес сградата правят целия процес дори по-приятен. При влизане в паркинга с единствена цел зареждане от станциите е необходимо да се съобщи на охраната на бариерата, че влизате за да заредите вашия електромобил, като престоят на паркинга с цел зареждане не се таксува. Паркоместата за електромобили са съответно 41, 42, 43 и 44.

ABB EVLunic PRO е зарядна станция, която може да осигури трифазно AC зареждане с максимална мощност от 22 kW. EVLunic е бърз и сигурен начин за зареждане на електромобили или плъгин хибриди. Станцията е произведена в Австрия и покрива най-високите стандарти за сигурност, като в същото време осигурява бързо и интелигентно зареждане. От станцията могат да бъдат заредени всички модели електромобили на пазара, стига единствено да носите подходящ кабел с конектор Тип 2, какъвто е необходим за свързване със станцията. 

Възможността за използване на мобилното приложение на И Ви Пойнт, позволява на потребителите да получават актуална информация за това дали дадена станция е свободна, статуса на конкретното зареждане, времето от началото на сесията, моментната мощност, заредената електроенергия, натрупаната сума за плащане и подробна статистика за всяко едно зареждане. 

Мобилно приложение на EVPoint - станции на Office A

Четирите станции са свързани към мрежата на EVPoint и са видими през мобилното приложение. Цената за зареждане е 0,48 BGN/kWh, като плащането може да се извърши чрез кредитна/дебитна карта, след регистрация в приложението на EVPoint. Всяка една от станциите също така разполага със стикер с инструкции и QR код, чрез който, клиентът може да изтегли приложението и да сканира кода за стартиране на зареждането. Друг начин за оторизация е чрез предплатени RFID карти, които могат да бъдат закупени от EVPoint и позволяват достъп както до станциите на Office A, така и до всички станции, които се оперират от И Ви Пойнт ООД.

Стикер EVPoint върху станция на Office A