Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Seat показа концепция на електрически SUV със 77 kWh батерия

Seat показа концепция на електрически SUV със 77 kWh батерия

Испанският автомобилен производител Seat, който е собственост на Volkswagen, представи концепция на електрически SUV със 77 kWh батерия, който трябва да бъде част от MEB платформата на VW.

Също както всички брандове под шапката на VW, от Seat работят усилено към подобряване на електрическата си гама от автомобили.

Батерията с капацитет от 77 kWh трябва да предложи пробег от около 450 километра по WLTP, което означава, че можем да очакваме реален пробег от поне 400 километра. Батерията захранва електрически мотор с мощност от 225 kW (306 к.с.).

Дизайнът на Tavascan, който бе представен на автомобилното изложение във Франкфурт тази година, е наистина впечатляващ и футуристичен. Акцентирано е към остри елементи, които в комбинация с 22” джанти определено привличат вниманието.

Интериорът също е много интересен, като освен 13 инчовият контролен дисплей, няма как също да не споменем седалките, особено задните. Според Seat, този вид седалки предлагат максимален комфорт за всеки един от пасажерите, като освен това подобряват и сигурността на пътуващите. Истината е, че електрическият SUV изглежда наистина комфортен и просторен.