Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Какъв електромобил кара Илон Мъск?

И ВИ ПОЙНТ ООД logo
Какъв електромобил кара Илон Мъск?

Вероятно през мислите на доста ентусиасти на тема електрически превозни средства или просто хора, които желаят да си закупят Tesla е минавал въпросът, какъв електромобил кара една от емблемите на електрическите превозни средства, Илон Мъск?

От 2008 до 2012 година, компанията произвеждаше само модел - Roadster, а от 2012 до 2015 - Model S, точно преди Model X да излезе на пазара.

Днес от Tesla продават три различни електромобила: Model S, Model X и Model 3, и всеки един от тези модели се предлага във варианти, предлагащи различно поведение на пътя.

Илон Мъск отговори на този въпрос по следния начин:

Изпълнителният директор преди беше споделил, че не се ползва с преференции, когато става въпрос за закупуване на електромобил Tesla. Той често купува някои от първите бройки на новите модели, но също така харесва да притежава и последните и най-добри версии произведени от компанията.

По време на интервю, по-рано през годината, Мъск каза, че в момента кара Model S P100D, най-добрият екземпляр в каталога на Tesla към този момент.

Сега изглежда, че е променил колата в гаража си и вече притежава новия Model S с подобрен мотор и окачване.

Той също добавя, че понякога кара Model 3 Performance и Model X:

За Model S, Мъск споделя, че е снабден със системата автопилот, която все още е в процес на развитие. Той често дава обратна връзка на екипа, който отговаря за тази система.

Честно казано, предвид свободата на избор, която изпълнителният директор на Tesla има, изборът му е доста логичен. Model S Performance предлага, най-доброто представяне, което автомобил на марката може да предложи, а Model 3 е по-лек и също доста забавен за шофиране. Model X от своя страна е доста удобен, особено ако имате пет деца.

Странното в случая е липсата на Roadster в списъка. Вярно е, че миналата година той изпрати неговият личен Roadster в космоса с SpaceX Falcon Heavy, но очаквано беше да има поне още една бройка.

Ако имахте финансовата свобода да изберете електромобил с марката Tesla, какъв щеше да бъде той?

 

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)