Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Нови обекти за безплатно зареждане в мрежата на EVPoint

Нови обекти за безплатно зареждане в мрежата на EVPoint

Два нови обекта се присъединиха в мрежата на EVPoint! От днес можете да се възползвате от безплатно зареждане с приложението на EVPoint в хотели Uva Nestum Wine & Spa и Therma Vitae.

Хотел Therma Vitae - Профилакториум Огняново е разположен в живописната местност на курорта Огняновски минерални бани. Комплексът е сгушен в полите на Западните Родопи, в най-ниската част на долината на река Канина. Югозападно от хотела се намира гр. Гоце Делчев, на юг от който се извисяват красивите върхове от южния дял на Пирин планина. Хотел Therma Vitae е подхранен от топли и лековити минерални води, заобиколен от богата и разнообразна растителност, огрян от чистото и топло слънце. Като се стреми да бъде хармонична част от заобикалящата го природа, Хотел Therma Vitae предлага на своите гости гостоприемство, неповторимо преживяване и пълноценен отдих. 

Разположен на площ от около 5000 м2, хотел Uva Nestum Wine & SPA предлага възможност за настаняване в 24 стаи и 9 апартамента. Част от помещенията са пригодени за хора с нарушени двигателни функции.

Дълбокото убеждение на винопроизводителите от изба Uva Nestum е, че вината изразяват отличителни качества за техния произход, най-доброто, което земята може да им даде. Ето защо, виното от изба Uva Nestum се произвежда единствено от собствени, натурално чисти лозя, представящи яркия и характерен тероар на Долината на Места.

Независимо дали имате нужда от възстановяване или допълнителен тонус, дали желаете да се отпуснете или да подчертаете присъщото си очарование, в Uva Nestum Wine & SPA ще се насладите на естествена хармония и изобилие от удоволствия за духа и тялото.


Вдъхновен от древната магия на виното и от чудотворната енергия на природата, Uva Nestum Wine & SPA съчетава най-доброто от модерните технологии с традиционното за неврокопския край гостоприемство, за да Ви предложи незабравима почивка и стилен уют.

Несъмнено поредната крачка към все по-зелено и тихо изживяване е поставянето на зарядна станция за електромобили. Посетителите на хотели, Therma Vitae и Uva Nestum Wine & Spa, които притежават електрическо превозно средство ще могат спокойно да планират почивката си, без да трябва да купуват мобилна станция или да търсят други близки точки за тези цел.

Обектите бяха професионално обслужени от специалистите на EVPoint. След направена инспекция и консултация, избрахме най-удачния вариант за целите на хотелите и се погрижихме за монтирането на станции Vestel EVC02 22 kW

Vestel EVC02 разполага с четири режима на AC зареждане, като в конкретните случаи, можете да се възползвате и от четирите - стига електромобилът ви да го позволява.

Електромобил 3.7 kW 7.4 kW 11 kW 22 kW
HYUNDAI IONIQ ELECTRIC (28 kWh) 7.5 часа 4 часа 4 часа 4 часа
RENAULT ZOE (41 kWh) 11 часа

5.5 часа

4 часа 1.5 часа
BMW I3 (42.2 kWh) 11 часа 5.5 часа 3.5 часа 3.5 часа
KIA E-NIRO (64 kWh) 17 часа 9 часа 9 часа 9 часа


Таблицата нагледно представя времето необходимо за зареждане на някои от по-масовите електромобили на пазара. Напомняме, че за да се възползвате от по-бързо AC зареждане трябва и вашият електромобил да позволява това да се случи. В конкретните случаи, прави впечатление, че само Renault Zoe може да приеме заряд от 22 kW, което прави и зареждането му изключително бързо. Hyundai Ioniq Electric е ограничен до 6.6 kW, а KIA E-Niro до 7.2 kW и съвсем логично зареждането при тях става по-бавно. При BMW i3 оптималното зареждане е 11 kW.

За приложението на EVPoint

Благодарение на публичните станции собствениците на ЕПС могат да заредят своята батерия, когато са предприели по-дълго пътуване. Тези станции често се намират до ресторанти, търговски центрове, хотели или паркинги.

За да проверите къде има станции в България, можете да използвате приложението на Evpoint, което ще ви даде пълна информация и локация на всички публични зарядни станции от второ и трето ниво в страната. Приложението е достъпно за Android и iOS. 

Изхождайки от една от нашите основни мисии - “да ускорим развитието на електрическата мобилност в България и региона”, ние от EVPoint смятаме за постижение добавянето на нови обекти предлагащи безплатно зареждане за всички потребители на приложението.

Станция - therma vitae


станция - UvA Nestum