Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Volkswagen пуска e-up с подобрен пробег

Volkswagen пуска e-up с подобрен пробег

Холандски сайт на Volkswagen започна да събира регистрации за подобрената версия на градския електромобил e-up. Регистрацията сама по себе си не означава, че вече сте запазили автомобил, защото преди това да се случи, дилър ще се свърже с вас за да финализира заявката.

Информацията изложена в сайта ни показва, че e-up вече ще разполага с пробег от 250 километра. Преди време се появи информация, че пробегът ще е 260 километра, за това може да смятаме тези 250 километра за релевантен показател.

Това е голям скок, като за сравнение сегашната версия на електромобила може да измине 133 километра с едно зареждане. От VW добавят, че новата версия ще може да се зареди до 80% за около три часа, докато при бързо DC зареждане времето необходимо за достигане на този процент ще е един час.

По-рано тази година бяха представени подобни електромобили от VAG Group, като сестрите на e-up са съответно Citigo iV от Skoda и Seat Mii Electric.

Повече информация за подобрения e-up се очаква на автомобилното изложение във Франкфурт през септември, като там ще научим повече и за дългоочаквания ID.3 electric от немския производител.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)