Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Последна информация около новия Nissan Leaf e+

Последна информация около новия Nissan Leaf e+

Новият Nissan Leaf e+ ще е комбинация от високо-продуктивна литиево-йонна батерия и олекотена конструкция на шасито. Новата 62 kWh батерия разполага с 55 процента по-голям капацитет, макар и да е съвсем същата, като размер и форма с използваната до момента батерия в Nissan Leaf.

Както споменахме, промяната не е само в батерията. Новият електромотор предлага по-голяма мощност (214 конски сили), която от своя страна подобрява ускорението и максималната скорост - 157 км/ч.

Модерните меки линии на второто поколение Leaf са непроменени, като изключение прави корекцията във височината на електромобила, която идва от 16-инчовите джанти. Leaf e+ е все така солидно оборудван с технологии, включващи Apple Car Play, Android Auto и системата Nissan ProPILOT.

“Nissan Leaf е фантастичен автомобил за шофиране. Бързото му ускорение, високите технологии и вече по-големият пробег от 380 километра ще позволят на нашите клиенти да стигнат по-далеч от преди, с по-голяма сигурност и удоволствие,” сподели Kalyana Sivagnanam, управляващ директор на Nissan Motor Великобритания. 

Nissan Leaf е на пазара от 2010 година, и с продадени 400,000 бройки до днешна дата е най-популярният електромобил в света. 

 

галерия


Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)