Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Конвенционални автомобили

Повратната точка за електромобилите според Volkswagen

Повратната точка за електромобилите според Volkswagen
По-ниски разходи за поддръжка, особено ако трябва да сравним цените на електричеството и горивата, по-голямото удоволствие от шофирането (лесно, тихо и с невероятно ускорение), изглежда, че електромобилите ще сложат край на ерата на автомобилите задвижвани с двигател с вътрешно горене. Но какво им пречи за установяване на доминация към този момент?
виж повече

Принадлежи ли бъдещето на електромобилите?

Принадлежи ли бъдещето на електромобилите?
Напоследък темата за електрическите превозни средства е много актуална. Това е тема, около която се създават много дебати, но може би всички те в крайна сметка повдигат основните въпроси: какво е бъдещето на автомобилите с двигател с вътрешно горене? Какво е бъдещето на електромобилите? Какви ще бъдат превозните средства след време? Нека се опитаме да отговорим на някои от тези въпроси, като се позовем факти и някои мнения на хора, които са в този бранш.
виж повече

Кой замърсява повече околната среда?

Кой замърсява повече околната среда?
С навлизането на електромобилите, съвсем логично започнаха да се появяват и много митове около тях. Новите технологии, карат много хора да се чувстват некомфортно, всъщност най-вероятно корен на този проблем е страхът ни към непознатото. Процесът на адаптация, представлява регулярно оборване на грешно представена информация, която е довела и до грешни схващания. Митът с който ще се занимаваме в настоящата статия е: “По-екологични ли са наистина електромобилите, спрямо конвенционалните автомобили?”
виж повече